Mistä biisistä? Vinkki: on sopinut erittäin hyvin viime päivien säätilaan.

Eilen oli mun vuoro vetää valkkuryhmän treenit. Pistin ne juoksemaan kilpaa, oli aika hauskaa. Vettä tuli taivaa täydeltä, mutta mulla olikin sateenvarjo. Treenien jälkeen käytiin lenkillä ja oli tarkoitus vielä tokoilla samoilla kastumisilla. Jotenkin ei sitten vaan enää hirveästi huvittanut, kun iltakin alkoi jo hämärtyä. Tehtiin Ellin, Raidan ja Vigon kanssa paikkamakuu. Luu ei mennyt taaskaan maahan ekasta käskystä (muut häiritsevät), mutta jäi alkuun ihan hyvin. Sitten sitä alkoi ilmeisesti ällöttää ja ahdistaa pään pitäminen märässä maassa vesisateessa ja se meni tosi levottomaksi. Nousi jopa istumaan. Hinkkasin sen aikaa, että pääsin palkkaamaan lyhyestä pätkästä.

Sitten tehtiin pidempää seuraamispätkää yhtäaikaa Mapen ja Raipen kanssa. Vähän otti häiriötä, mutta pysyi suunnilleen siinä missä piti. Lyhyemmillä pätkillä skarppasi paremmin.

Yksi eteentulo autonkierrolla. Muuten erinomainen, mutta jäi vinoon, palkkasin. Vasemmasta kädestä ;)

Seisomisia ja maahanmenoja. Nyt lakosi taas parissa seisomisessa maahan, kun niitä viimeksi tehtiin. Äh. Sain kuitenkin korjattua suht helposti. Maahanmenot oli vähän huonoja, mutta seisomiset onnistuivat niiden jälkeen uudestaan! Kyllä se vaan aina jotain oppii :)

Lopuksi otin yksinään yhden ihan lyhyen paikkamakuun, jätin, kävelin pienen matkan päähän ja palasin melkein heti takaisin. Semmoisen pystyi pysymään nätisti.

Sitten meille riitti ja lähdettiin kotiin katsomaan telkkaria.