Eilen oli ihan treenivapaa päivä. No, ehkä muutama kaukojen vaihto iltaruualla, mutta ei niitä edes lasketa. Tänäänkin hömpöteltiin vaan vähän luoksetulojuttuja lenkin yhteydessä jäällä. Oli niin ihana baana, että piti tehdä muutama vauhtiläpijuoksu. Sitten yksi eteentulona, mikä tuli Luulle vähän yllärinä... Oli pakko väistää alta pois. Muistuteltiin eteentuloja sitten ihan lyhyeltä matkalta. Näitä pitäisi tehdä namin kanssa, nyt ei ollut kuin lelu. Tuittukin teki vähän seuraamista ja yhden luoksetulon hyvillä stopeilla - lumikökköpalkalla ;) Ja ihan tohkeissaan! Kennelyskätauolla alkanut leikkisyys on siinä edelleen. Ehkä se jäi :)

Illalla Nipsun kanssa valkkutreeneihin. Jäätävän kylmä! Mulla oli liian vähän vaatetta. Lämpötila oli hallissa nollan tuntumassa, mutta tuntui tosi kolealta. Lopputreenistä puhallin pistettiin pois päältä ja lämpötila tippui heti ihan lyhyessä ajassa melkein pari astetta. Hyr. Kotiin ajellessa auton mittari näyttikin jo kymmentä pakkasastetta. Jotenkin kun on jo niin aurinkoista ja keväistä, niin en millään enää jaksaisi tätä kylmyyttä.

Oli Pekan koulutusvuoro ja treenattiin tekniikkaa. Ensin tehtiin mielikuvaharjoitusta Steve Croxfordin seminaarista. Putki ja neljä hyppyä oli numeroitu 1-6 ja Pekan "arpomaan" rataan piti tutustua silmät kiinni tai selkä rataan päin. Ekalla kierroksella hätäilin tutustumisen kanssa ja lähdin radalle heti, kun kuvittelin osaavani estejärjestyksen. Pääsin kaksi estettä oikein ja menin sitten väärälle :D Toisella kierroksella panostin mielikuvaharjoitteluun enemmän ja ajattelin rataa enemmän ohjauksina kuin estejärjestyksenä. Tämä mentiin oikein, vaikka maaliin tullessa en ollutkaan siitä enää yhtään varma. Kaksi ekaa estettä meni tosin väärin, mutta olin sotkenut ne jo tutustumisessa.

Tekniikkoiden teemoina olivat takaaleikkaukset ja "ohjaa ja liiku". Meidän bravuureita molemmat :D Takaaleikkaustreenissä piti tehdä kaksi leikkausta peräkkäin, ensimmäinen poispäinkäännösmäinen ja toinen n. 90 asteen käännös. Eka saatiin menemään aika helposti, mutta toista piti hinkata. On nää mulle niin vaikeita.  Kati selvisi tällä kertaa paremmin, vaikka saman geenivirheen omaakin.

Toisessa harjoituksessa oli ulkokulman kierto, josta piti päästä ajoissa liikkeelle, jotta ehti ohjata pussin jälkeisen hypyn ja putken. Tässä en meinannut saada Nipsua takaakiertoon, mutta paremmalla työnnön linjauksella se alkoi sujua. Ja sitten tarttuivat jalat kiinni mattoon (:D), mutta lopulta pääsin liikkeellekin niin, että ehdin juuri ja juuri jonkunlaiseen päällejuoksuun. Koitettiin samaa toiseltakin puolelta, jolloin piti työntää pussin jälkeen hypylle, mutta siinä tuli vielä kiireempi.

Treenaamisen ja palelemisen lomassa syötiin Inton hyppyvalio-Daim-kakkua ja Spotin nollavoitto-karkkeja, nams.

Jäähkälenkillä nähtiin hienoja revontulia.