Tiistaina päästiin Mouhikselle tuuraamaan Katia ja Intoa. Vaikka Luussa Inton näköä onkin, niin taisi totuus paljastua, kun tuhmempi versio päästettiin radalle...

Rimat olivat Riesun jäljiltä maksikorkeuksissa, mutta paria laskettiin alemmaksi, kun Luu tuli heti alkuhypystä ali. Se hypättiin vähän vinosta, eikä lähdössä ollut liikaa tilaa. Kakkosella otin vastaan pakkovalssilla. Niin kuin Marko sanoi, Luun kanssa nuo pitää tehdä todellakin PAKKOvalssina, eli ihan tosissaan saa jarruttaa. Sen verran raivolla sieltä lähdöstä taas tultiin.

5-6-väliä yritin tehdä ensin menemällä pakkovalssaamaan kutoselle keppien puolelle. Tällä ohjausyrityksellä sain Luun a) kaarrattamaan vitosen jälkeen ja b) menemään seiskan sijasta neloshypylle ja putkeen... Ei ollut kamalan hyvä :D Tein sitten kutoselle saksalaisen (jonka sai noilla kulmilla juuri ja juuri tehdä...) ja se toimi hyvin! Luu tulee päällejuoksuihin paljon paremmin mukaan nyt, kun niitä on taas hinkattu.

Seiskalla tein ensin valssin ja työnsin putkeen, mutta kun sekään ei ollut oikein hyvä, tein vaan puolivalssiin ja heitin putkeen ulkokautta. Tääkin vähän tökki, mutta kerran onnistuin jopa ehtimään ysin takaakiertoon. Väli 9-12 onnistui hyvin. Kerran tippui kympin rima, kun mulle tuli kiire ja hosuin. Kympillä tein takaakierto-päällejuoksun, yhdellätoista valssin ja kepeille yritin kääntää alakautta ja leikata. Kepeistä ei vaan tänään tullut mitään. Luu alkoi tulla jostain 3. viimeisestä välistä pois, ja kun se sen keksi, ei sitten muuta voinut tehdä, Lopulta oli pakko helpottaa ja laittaa lelu keppien loppuun. (Mielelläni ei tuommoisen idiotismin takia auta ja päästä koiraa liian helpolla.)

Putkesta 15 putkeen 17 oli mulle tosi vaikea. Piti tehdä kunnon putkijarrutus, mutta silti liikkua reippaasti. En vaan osannut rytmittää. Hyppy 16 levisi joka kerta, mutta jollain puolivalssin tapaisella siitä jotenkin selvittiin putkeen asti.

Tässä vaiheessa loppui aika, mutta saatiin tehdä kerran aa, kun olin jo laatikonkin viritellyt. Muutama yritys tarvittiin, että sain Luun osumaan hypyn 19 takaakiertoon, mutta siitä sitten aalle. Olin siinä vaiheessa jo niin pihalla, että huusin ensin väärää käskyäkin, mutta kyllä se sentään osui.

Lopuksi tehtiin vitoskierros, eli toiseen vitoseen tai hyllyyn asti sai yrittää. Luun kanssa levisi heti jo kakkosella, mutta pelastelin vielä ysille asti. Vitosella jarrutin liikaa ja siitä meinasi tulla kielto. Sen takia kutoselle tuli sikamainen kiire ja tein ehkä maailman uhkarohkeimman saksalaisen... Ja ehdin :D Kasille räpellettiin jotain ja ysille en enää sitten ehtinyt. Siitä kielto ja korjauksella rima alas. Oli siinä vauhtia ja vaaraa yhdeksällä esteellä.