Jouluviikolla vielä treenattiin vähän, mutta sen jälkeen alkoi taukoilu syystä ja toisestakin.

Maanantaina oli Syyn agilityn seitsemäs kerta. Tehtiin liikkuvia valsseja ja persjättöjä. Valsseihin Syy tuli tosi hyvin, paremmin kuin Luu ikinä! Persjätöissä alkoi vähän väsyä ja kaahottaa, mutta pari niitäkin onnistui. Nää tuli videollekin, kun muistin yhtäkkiä, että oli kamera mukana.

Omatoimisesti tehtiin putkeen ja kiertoon lähetyksiä.

Valkkutokoissa kuvattiin jouluvideota. En treenannut muuta ollenkaan, vaan käytin meidänkin ajan videokuvauksiin. Luulla oli siis kivat treenit ;)

Myös tiistain Syyn tokoissa kuvattiin jouluvideota. Tehtiin vaan aika normaaleja pentutreenejä joulurekvisiitalla. Hyvin sujui pakettien nouto pennuiltakin, mitä nyt vähän piti ravistella enemmän kuin kapulaa.

Keskiviikkona vielä Luun aksat. Toni oli tehnyt aika mielenkiintoisen radan, mutta saatiin kyllä kaikki kohdat selvitettyä. Jotkut jopa odotettua helpommin! Vähän vertailtiin eri ohjausvaihtoehtojakin. Aikaa oli yllin kyllin ja treenin lopuksi oli taas niin hikinen ja onnellinen koira :)

Loppuviikko menikin joulupuuhissa. Ja joulupäivänä Tuitulla alkoi yskä, eli siinä peruuntui seuraavien viikkojen menot :/ Käytiin seuraavalla viikolla lääkärissäkin, vaikka yleisvointi pysyi ihan hyvänä. 15-vuotiaalle vaan tuo kennelyskä ei ehkä olekaan niin pieni vaiva. Kaikki näytti kuitenkin hyvältä, sydämessä ja keuhkoissa ei kuulunut mitään ylimääräistä, eikä muutakaan vikaa löytynyt.

Bortsujen kanssa on sitten lähinnä metsälenkkeilty. Koska hallille ei ole asiaa, ajattelin jo etsiä jonkun ulkokentän, jossa pystyisi tekemään edes jotain. Vuodenvaihteessa sain vaan sitten itsekin flunssan, eli nyt sairastetaan Tuitun kanssa molemmat. Vain kaksi on terveenä ja täynnä virtaa...