Luulle tuli jo toinen vapari tälle viikolle, mutta Nipe pääsi aksaamaan. Paula oli koutsivuorossa, tehtiin tekniikkana pakkovalssia.

Ensin ihan muutamalla esteellä perustreeniä. Nipsu tulee ohjaukseen hyvin, mutta se hypylle kääntö on jotenkin hankalaa. Ekalla kertaa kaatoi jälkimmäisen siivekkeen, kun hyppäsi niin myöhään. Oma sijoittuminen auttoi vähän, mutta kovin aikaisin en vaan pääse hypyltä liikkeelle. Pakkovalssi-jaakotus oli paljon sujuvampi ja tuntui itsestäkin paremmalta. Siinä Nipsulla ei ollut mitään ongelmia lukea hyppyä. Kerran lähti vaan kaarrattamaan johonkin huitsin nevadaan, eli pitää muistaa lähteä kunnolla liikkeelle ja ottaa koira katseella mukaan..

Lopuksi tehtiin nopsaan ratapätkä, johon tehtiin muutama pakkovalssikin. Nollana läpi, kerrankin :) Sain tehtyä pakkovalssin kepeille, vaikka en vieläkään hallitse niitä askelia siinä... On jäänyt elävästi mieleen, kun Jaakko yritti Nextarilla niitä mulle vääntää rautalangasta :D Yleensä ohjaankin kepit jollain muulla tavalla, mutta nyt oli "pakko". Yhteen kohtaan radalla tuli vastakäännös-niistopersjättö-pyöritystä ja kyllä se vaan näkyi ja tuntui, mikä on ominta mukavuusaluetta Nipsun kanssa. Hauskaa. Palkkasin vielä puomin erikseen, mutta siihen oli hyvä lopettaa.

Ylihuomenna startataan Nipsun kanssa kisoissa ihan kaksin! En muista, olenko kisannut pelkästään sen kanssa sitten karsintojen...? Saa nähdä, onko helpompaa, kun saa keskittyä pelkkään vauhkopalloon :)

Tänään tuli myös virallinen tieto, että Nipsu on valittu EO-joukkueeseen. Lennothan on jo ostettu, joten ihan kiva :D Heinäkuussa lähdetään sitten Nipen kanssa maailmalle! Jänskää!