Maanantaina treenattiin tokon valkkuryhmäläisten kanssa Eteläpuistossa. Vähän oli ahdasta, kun samalla kentällä oli yksi aksaryhmä ja toinen tokoryhmä, mutta jotenkin mahduttiin. Ja saatiin ainakin häiriöitä.

Tehtiin alkuun paikallaolot. Istuminen hyvin. Vaan on se niin reppanan näköinen ;) Miinu liikkuroi ja kertoi, että Luu oli vähän ahdistuneen oloisena bongannut yläpuolella lentävän linnun. Oli tehnyt mieli katsoa, mutta veti sitten vaan korvat luimuun.

Makuussa jäi nyt hyvin suoraan. Miinun häiriökävellessä toista kertaa nosti pään ylös. En itse nähnyt, mutta oli kuulemma tehnyt sen kovin varovaisesti, tietäen kyllä mokanneensa. Kävin korjaamassa pienen nuhtelun kera ja jäin vahtimaan, kun Miinu käveli vielä kerran. Nyt hyvin. Nousuun kevyt jalka-apu.

Luu teki yksilöliikkeet vikana. Ensin kaukojen alkua samaan tapaan kuin viimeksi. Nyt ei jumahtanut kertaakaan, mutta nousee aina jätettynä huonommin. Peruuttelun kautta tarjosi nousua itsenäisestikin.

Luoksetulon stoppeja piti suunnitelman mukaan tehdä, mutta jätin huonon alustan takia väliin. Seuraavaksi siis noutoa. Koemaisesti yhtä kontaktipalkkausta lukuunottamatta. Kapula jäi ihan vaakatasoon. Annoin toisen käskyn kapulalla, jolla malttoi kiertää taakse. Näytti siltä, että olisi muuten ottanut suoraan. Tuonti ok. Sivullesiirtymään pitää muistaa kiinnittää huomiota. Astuu tassulla mun jalan päälle, enkä edes huomaa.

Tunnari. Rivi n. kolmessa metrissä. Tämä meni taas ihan hyvin :)

Seuraamista liikkuroituna, palkkailin välillä. Oli parempaa kuin sunnuntaina, mutta taaempana saisi olla. Välillä painoi pahemminkin, mutta pääosin suht tasaista.

Lopuksi ruutua. Kävin näyttämässä ja menin lähemmäksi ruutua lähettämään. Eka hyvin. Seuraavan lähetin voittajan tyyliin, ja nyt jäi taas eteen. Seuraavat menin lähemmäksi ruutua, mutta pari yritystä piti tehdä, että saatiin uusi hyvä. Kyllä tää vaan ailahtelee.

Treenien jälkeen kierrettiin Katin ja Lotan kanssa lenkki näkötornin kautta. Kyllä tuli lämmin kiivetessä. Samaan aikaan 30 000 ihmistä hurrasi leijonille Keskustorilla. Ei sentään sinne asti kuulunut.