Tänään pääsin piiitkästä aikaa keskiviikon valkkutreeneihin (viimeksi treenattu 24.4.!), mutta ei tälläkään kertaa treenaamaan, sillä oli koulutusnakin vuoro. Mulla ei ole varmaan ikinä tullut näin pitkää poissaolojaksoa treeneistä! Ehkä juuri ja juuri jonkun kennelyskän aikaan. Nyt osui keskiviikoille maajoukkueen tokotreeniä, Piiran jälkeistä lepoa, mm-reissua ja kisoja. Ensi viikko jää vielä välistä työreissun takia ja sitä seuraava kisojen! Nipsun varsinainen kesäkausi alkaa siis vasta SM-kisojen jälkeen...

Ei siis aksaa tänään, mutta ennen treenejä käytiin Luun kanssa tokoilemassa pohjois-Hervannassa.

Luoksetuloa paloissa, lopusta alkaen. Loppua ihan läheltä ja maasta, hyvät sivulletulot. Maahanmenoa seisomisesta ja muutama peruutellen. Aika kivoja, hiekkakentällä heittäytyy vähän paremmin. Sitten vielä seisomista, ensin pari peruutellen ja sitten yksi jätöstä.

Metallia. Eteentuloa kapula suussa ihan askeleen päästä. Vähän nihkeähkö, ei korjaa asentoa kunnolla. Näitä pitää tehdä taas useammin. Palautuksia nostojen kautta, näissä lähti tuomaan kivalla asenteella ja vauhdilla, mutta kyllä se niissä lopuissa aina vähän romahtaa... Kerran oli tiputtaa kapulan edessä, kun piti niin huonosti, mutta korjasi otteen! Tää oli kyllä edistystä!

Idarista vähän pelkkää seuruuta kulmista palkaten, ihan ok. Sitten asentoja yksitellen ja lopuksi liikkeenä S-M-I. Keskityin siihen, etten anna apuja, eikä istunut. Korjasin maahanmenosta asti, sitten hyvä. Ja uudestaan koko liike M-S-I-järkällä, nyt hyvin! Palkka istumisesta. Kyllä se osaa, mun pitää nyt vaan laittaa sille vastuuta :)

Tunnaria ylimatkalla. Rivi, jolle lähetin vinosta. Ekalla ei vissiin tajunnut, missä kapulat olivat (olin vienyt omankin, ennen kuin otin Luun sivulle) ja kävi ensin nuuskimassa vieressä olevia tavaroita. Löysi sitten kapulatkin ja oman, ei tosin ihan heti. Tokalla oma oli ekana vasemmassa reunassa ja aloitti haistelun ärsyttävästi just jostain toisesta tai kolmannesta. Kävi siis rivin päässä asti ja paluumatkalla bongasi oman. Molemmat palautukset tosi löysiä ylimatkasta huolimatta. Tulee laukkaa, mutta haluaisin siihen kyllä asennetta. Tehtiin vielä muutama palautus erikseen ihan läheltä.

Loppuun muutama kauko. Luu oli kyllä ihan läkähdyksissä, vaikka olin juottanut sitä melkein joka liikkeen välissä. Mutta oli kyllä kuumakin. M-I-vaihto ei ollut ekalla yrityksellä kunnollinen, mutta pystyi korjaamaan sen, läkähdyksestä huolimatta. Seiso-istun teki hitaasti ja ajatuksella, yhtään takatassuja liikuttamatta :)