Eilen käväistiin Nipsun kanssa navettahommissa. Katikin tuli mukaan tyttöjen (Saara ja Saima) ja poikien (Svante ja Into) kanssa. Tuittu oli mukana turistina, mutta meni se kerran putkea, kiipeili puomilla, meni Svanten perässä aan ja juoksenteli Saiman (ja juustojen) kanssa kenttää ympäri. Tämä kaikki pari takkia päällä, joten vähän kankeamman puoleisesti ;)

Aloitettiin tekemällä muutama kerta puomia ja keppejä. Puomilla Nipsu pääsi lipsahtamaan pari kertaa vähän turhan pitkälle. Sillä ei vaan ole vielä oikein käsitystä, mihin sen pitäisi pysähtyä. Pysäytyksen jälkeen se pysyy ihan hyvin, vaikka löysään hihnaa. Kepeillä molemmat puolet ensin hihnassa ja sitten ilman hihnaa. Molemmat ihan jees. Tein sitten taas vähän kokeiluja ja yritettiin ihan pokalla kuuden sarjaa suoria keppejä, ilman hihnaa. Kun alkusähläyksien jälkeen sain Nipsun lähtemään oikeaan väliin, se pujotteli! Oho :)

Sitten tehtiin hyppyratapätkää, jossa oli luukutusta, putken kauempaa päätä ja yksi aika tiukka kurvi, jossa koira ajautui helposti hypyn taakse. Niin Nipsukin, kunnes otin ennen edellistä hyppyä kunnolla hanskaan. Putken kauempaan päähän vetoon se lähti kivasti mukaan. Pienten säätöjen jälkeen sain oman liikkeeni ja asenteeni kohdalleen ja lopuksi mentiin 13 esteen pätkä. Ennätys! Ja mentiin vissiin Lean ja Kinan edelle, joiden ennätys taitaa olla 12 estettä ;)

Loppuun vielä vähän keinuleikkiä, jossa päästin keinun heilumaan lähes koko matkan omalla painollaan. Tässäkin voisi varmaan jo siirtyä eteenpäin. Myös rengasta tehtiin, ja pitihän sitäkin mennä kokeilemaan myös ilman hihnaa... Onnistui lopulta, mutta ehkä haemme vielä varmuuttaa hihnan kanssa.