Käytiin treenaamassa hyppytekniikkaa Miinun ja Bertan kanssa. Tehtiin etäisyyden arviointia sekä taipumista.

Etäisyyden arviointi aloitettiin niin, että viimeinen väli oli 11 jalkaa, jota pidennettiin 2 jalkaa kerrallaan aina 17 jalkaan asti. Tuli aika monta toistoa, kun sorruttiin siihen "no, koitetaan vielä" -mokaan ja pari yritystä meni vähän pieleen, kun Luu lähti arpoen tai katseli kesken matkaa johonkin ihan muualle.

Koitan laittaa näitä nyt tarkasti ylös, että muistaisin sitten seuraavalla kerralla, mitä ollaan tehty ja missä on ollut vaikeuksia. Ja ehkä pidemmän päälle opinkin jotain. Jos mä nyt oikein muistan ja tulkitsen videoita, niin näin se meni:

1. 11 jalkaa: Pidensi liikaa perussarjan viimeiseen väliin ja tiputti riman.
2. 11 jalkaa: Korjasi ja teki siististi, ilman välilaukkaa edelleen.
3. 13 jalkaa: Ilman välilaukkaa, pidensi jo perussarjalla ja ponnisti aika läheltä sen vikaa rimaa.
4. 15 jalkaa: Lähti huonosti, kun ei ollut varma saiko mennä. Otti välilaukan, jolla ajautui aika lähelle vikaa rimaa.
5. 15 jalkaa: Sama kuin 11 jalalla, eli pidensi liikaa perussarjalla ja tuli vikan välin ilman välilaukkaa.
6. 17 jalkaa: Kääntyi vikassa välissä katsomaan jotain ja teputti sen takia. Periaatteessa ihan järkevä yksi välilaukka.
7. 17 jalkaa: Ihan kohtuullisen fiksun näköinen yksi välilaukka.
8. 15 jalkaa: Huomasin vasta kotona videolta, että sekosi perussarjan vikassa välissä tassuissaan, kun ajautui taas liian pitkälle. Vikalle tuli kuitenkin hyvin yhdellä välilaukalla.

Ihan ehdotonta kyllä tämä videointi, jos näihin treeneihin haluaa jotain järkeä. Vaikka Miinu olikin silmät kovina tarkkailemassa, niin on ihan eri asia katsoa suorituksia hidastettuna ja moneen kertaan uudestaan.

...Ja tästä päästäänkin taipumiseen, jota ei videoitu :D

Tehtiin ensin kaksi kertaa molempiin suuntiin ja sitten vielä kerta molempiin. Tultiin siihen tulokseen, että Luu taipui ihan hyvin ja haki kivasti sisäkurvia. Laukkojen ja tassujen sovittelu oli sitten vähän niin ja näin, kun sinnepäinkin menemällä pääsi. Välillä se taisi mennä väärää laukkaa, mutta korjasikin ihan hyvin.

Tuittukin pääsi tekemään minien perussarjaa kuudella hypyllä. Se teki kaksi toistoa ilman hämminkejä. Sehän ei ole koskaan hyppytekniikkaa treenannut, mutta on niin järkevä ja taitava, että osaa tietty hienosti <3