Käytiin tokoilemassa ekaa kertaa tälle talvea tuossa meidän lähikentän pläntillä. Siinä on siis luistelukenttä, mutta kentän vieressä pieni aurattu pläntti, jossa mahtuu ainakin soveltaen tekemään kaikkea.

Luu oli jostain syystä yhtäkkiä ihan tosi jähmeä :( Ei se ole ollut aikoihin tuommoinen. Tahmasi vähän kaikessa. Tehtiin viime talvena samassa paikassa varmaan useita tosi huonoja treenejä ja tuli mieleen, että voisko se yhdistää mielentilan noin vahvasti paikkaan...? Muutakaan syytä en keksinyt. Mun hermot ei tahdo kestää tuota (mikään ei ole tokon treenaamisessa raskaampaa kuin tuo jähmeily), mutta tuntui, että sain sitä lopputreeniin edes vähän paremmaksi. Palkkailin ahkerasti kaikesta, minkä teki rennommin. Ja tietty vaadin aina paremman sivulletulon, jos oli huono, näissä nyt ei vaan ole yhtään varaa lipsua.

Ensin luoksetuloa, jossa kokeiltiin pitkästä aikaa takapalkkaa. Jäikin siihen yllättävän paljon kiinni! Tosin jälkikäteen ajattelin, että osa oli varmaan sitä muutenkin jähmeää mielentilaa, joka ei tuossa muuten vielä niin selvästi näkynyt. Jouduin siis tekemään aika paljon vaan suoria luoksetuloja takapalkan kanssa. Sivulletulot oli tosi huonoja, hidasti ihan kamalasti jo parin metrin päässä. Tuli kyllä suoraan, mutta todella tahmeasti. Näitä en saanut edes paranemaan.

Muutaman toiston jälkeen alkoi kuitenkin muuten tulla hyvin, joten pääsin tekemään stoppejakin. Ensin kehuin ja vapautin ja sitten nopea vapautus.

Maahanmenoja tehtiin lähellä peruutellen. Näissäkin oli normaalia huonompi.

Seuraamista tehtiin merkkien ympärillä. Aloituksissa huonoja sivulletuloja ja seuraaminenkin tuntui huonolta. Piti kyllä kontaktia, mutta ei ollut sellainen rento ja iloinen.

Tunnarissa tein ällän muotoisen kuvion niin, että kapulat oli päistä kiinni toisissaan. Haistelu oli hyvä ja nätti, palautuksessa tietty taas hidasti reilusti.

Sitten tehtiin ohjatussa vähän kaikkea ja tässä Luu alkoi vähän rentoutua. Merkit oli ihan kohtuullisia, hetsaamalla tosi hyviä. Välillä vapautus lelulle. Oikea kapula oli lumipenkassa, sen sijaan yritti kaksikin kertaa keskikapulalle. Nostoihin annoin apukäskyä, auttoi vähän. Palautukset ihan tuskaisen hitaita. Lähti hyvin, mutta hidasti vaan aina kamalasti. Tein näitä myös lähellä kapulaa heitellen ja lelulla palkaten, niin pystyi tekemään vähän paremmin.

Lopuksi heiteltiin muutaman kerran lelua lumihankeen. Tältäköhän Luu näyttää vanhana, kun se harmaantuu? :)