Varhain lauantaiaamuna lähdettiin Maijun kanssa Ojankoon katsomaan PM-kisoja. Ja sieltä suunnattiin illaksi Janakkalaan neljän startin agilitykisoihin. Kisat sujuivat onneksi niin ripeästi, että oltiin kotona jo ennen yötä. Mutta olihan se aika pitkä päivä.

Kisoissa tuomarina oli Anne Savioja. Kaikki muut tuntuivat pitävän ratoja helppoina, mutta mä en ainakaan aksaradoista semmoisia saanut :D

Ensimmäinen oli vielä ihan mentävissä, mutta toki siellä tippui se yksi rima. Lisäksi otettiin vielä kielto pyörähdyksestä ennen putkea, kun linjasin vähän huonosti.

Luu A

Toisen loppuun en edes keksinyt hyvältä ja varmalta tuntuvaa vaihtoehtoa, mutta hyllytettiin jo sitä ennen kohtaan, jota en osaanut edes varoa. Ei oltu kyllä ainoita, ja sinnehän se liike koiria vei. Ennen keinua tuli vielä pupu pöksyyn -tilanne, kun en uskaltanut valssata miniputkella tarpeeksi eteen, vaikka sitä tutustumisessa oikein hoin itselleni.

Luu B

Molemmat hyppärit olivat sitten jotenkin soljuvampia. Ensimmäisellä niistä saatiin juosta puolen vuoden tauon jälkeen maaliin asti nollalla!!! Yhdessä kohtaa piti vaihtaa valssi lennosta leikkaukseen, mutta toimi oikein hyvin niin. Sen verran vauhdikkaille linjoille onnistuin Luun saattelemaan, että aika riitti vielä voittoonkin :)

Luu C

Viimeisellä tuli vähän enemmän kaarrotusta, mutta ihan sujuvaa nollaa silläkin ihan viimeisille esteille asti, jossa sitten kielto päällejuoksusta. Pöh. Mutta kivalta tuntui! (Tätä ei saatu videolle.)

Syyllä oli ihan autoilupäivä. Pääsi mukaan lenkeille ja Janakkalassa kerran hetkeksi halliin. Se oli kyllä siihen nähden ihan hurjan kiltisti koko päivän! Täytyy muistaa välillä kehuakin, kun arki sujuu ;) (No joo, viimeisellä lenkillä pääsi pöhkimään vastaan tulleille (onneksi tutuille!) koirille, mutta siitäkin selvittiin.) Tuittu taas jäi hoitoon Ellille ja Ukolle ja sillä oli ollut kuulemma ihan mukava päivä :)