Tänään viriteltiin Maijun, Maijan ja Miinun kanssa pienimuotoiset koetreenit Eteläpuistossa.

Alkuun paikkamakuu. Makuut ja nousutkin yhtäaikaa, kun ei ollut evl-koiria mukana. Luu oli ihan hyvin. Palatessa se kyllä näytti olevan vinommassa kuin lähtiessä, mutta en tiedä, miten se olisi voinut olla mahdollista, kun ei se kyllä missään välissä voinut liikkua.

Yksilöliikkeet Luu teki toisena. Tehtiin muut voittajan liikkeet paitsi metallinouto, mutta enemmän tai vähemmän helpottaen ja soveltaen. Palkkasin aloitukset namilla ja lopuksi sitten ruutuun menon. Kaikkea sattui ja tapahtui. Itsekin vähän jäykistyn jo näinkin epävirallisesta koemaisuudesta (mikä on ihan kätevää, kun sellainen tilanne on helppo järjestää!), teen hölmöjä ja meinaan hosua. Pyysin vielä treenikavereita videoimaan, niin saatiin entistä kisamaisempi fiilis.

Seuraaminen tehtiin hihnan kanssa. Jossain vaiheessa vähän painoi. Hitaassa tuli vanha istumisongelma, samoin yhdessä täyskäännöksessä.

Liikkeestä istuminen ihan hyvin, mitä nyt se huono seuraaminen ja vartaloapu. Näissäkin muuten meinaan aina alkaa säätää, jos liikkuri kävelyttää kauas tai viivyttelee käskyjen kanssa. Pieni juttu, mutta pitäisi vaan pystyä rauhoittumaan ja odottelemaan käskyjä.

Luoksetulo tehtiin suorana. Meni maahan ihan hyvin. Liikkuri jätti yhden käskyn sanomatta, niin jätinpä sitten itsekin jättökäskyn väliin :D No, eipä sillä ollut vaikutusta.

Hyppynoudossa oli "uusi" (kiitos Annelle!) kapula, kun vakkari unohtui kotiin. Hyvin Luu kyllä hanskasi tuollaisen pitkulamallinkin. Nosti kapulan väärin (edestä) ja luovutusasento oli vino. Muuten ihan hyvin.

Tunnarissa sattui sitten lähes ennennäkemätön moka, sillä Luu toi väärän! Onnistui jotenkin liikuttamaan kahta reunimmaista ja toi sitten hätäpäissään oman viereisen. Uudella lähetyksellä toi sitten oman. En muista, koska olisi viimeksi mokannut. Toisaalta ei olla hirveästi tehty palkkaamattomuuden jälkeen tai koemaisessa kokonaisuudessa, joten saattoihan se aiheuttaa sen verran turhautumista, että maltti ei riittänyt loppuun asti.

Kaukot tehtiin muuten koeamaisesti, mutta jäin ihan pariin metriin. Muuten ihan kivasti, mutta sen seiso-istun teki väärin, liikutti takajalkoja ihan reilusti eteen.

Viimeiseksi ruutu, jonka aloituspaikassa Luu kyyläsi ihan hulluna. Ruudun takana heiluvaa kehänauhan pätkää tai sitten jotain muuta, en ole varma. Tai sitten sitä vähän ahdisti selän takana möykkäävä Bertta. Joka tapauksessa en saanut sitä ihan rennoksi, enkä kunnolla katsomaan ruutuun. Ruutuun se kuitenkin lopulta lähti, mutta juoksi suoraan läpi ja kiilasi sitä kehänauhaa kohti. Korjasi takaisin ruutuun, mutta otin koko lähetyksen uudestaan. Sitten oikein hyvin.

Että onhan tässä vielä tekemistä.

Video