Eilen Nipsu sai treenata agivalkussa. Tero oli koulutusvuorossa ja oli tehnyt jonkun kisaratakoosteen. Kontakteja oli toivottu ja puomi mentiinkin radalla kolmeen kertaan.

Nipsun treenit olivat aika puomikeskeiset. Tein paljon etupalkalla. Oli joka kerta hidas ja välillä pysähtyi liian ylös :/ Tylsää! Niin, ja kerran veti tiikeriloikalla läpi... :D No, putki-puomi-erottelu toimi joka kerta. Aan taisi tehdä ihan kivasti, vaikka jäin taakse ottamaan hypyn takaa vastaan.

Muuten tehtiin pätkissä. Alun takaakiertoihin kellotettiin eri vaihtoehtoja ja suureksi yllätykseksi ristiinkierrätys oli nopein! Tää oli ollut makseilla nopeampi niistoilla, joten en olisi ikinä uskonut. Pääsääntöisesti pyöritykset on Nipsulla nopeampia, jos vaan matka on niin lyhyempi. Oli vielä useamman kymmenyksen ero muutamalla esteellä.

Täytyisi nyt vaan unohtaa tuo puomiahdistus, koska sen korjaaminen menee joka tapauksessa syksymmälle. SM-kisoissa ja karsinnoissa se kuitenkin huononee lisää, koska en ala sitä sieltä hivutella viimeistä kymmentä senttiä maahan ;) Pitäisi muistaa, että mulla on kuitenkin koira, joka kulkee muuten kivasti ja kovaa, eikä tee kontaktivirheitä. Hävitään puomilla varsinkin juoksukontaktikoirille mennen tullen, mutta ei ne kontaktit AINA mitään ratkaise :)