Lauantaina lähdettiin Luun kanssa ihan kaksin A-luokan reissuun! Nukuin yön tosi huonosti ja koska päivä alkoi kovin aikaisin, meni kisapäivä melkoisen väsymyksen vallassa. Ihme, että pysyin iltapäivän kotimatkan hereillä ratissa.

Meidän vuoromme oli vasta luokan loppupuolella ruokatauon jälkeen, eli el-tarkin jälkeen sai odotella hyvän tovin. Kehään mennessä oli ihan hyvä fiilis, mutta ehkä juuri väsymyksestä johtuen keskittyminen oli ihan ala-arvoista. Ekassa kehässä oltiin molemmat aivan umpisurkeita ja sössittiin kaikki mahdollinen.

Kehä 1:

Tunnari 8,5 - Lähti löysästi, nosti oman heti kohdalla, piti siististi, mutta palautti ravilla koko matkan.

Ruutu 0 - Osui ympyrään, mutta ennakoi stoppia. Ruutuun lähti vasemmalle flänkäten, meni sivusta sisään ja oli stopissa ihan takakulmassa. Korjauksella tuli ensin liikaa eteen, joten vissiin liikaa käskyjä lopulta.

Zeta 0 - Olin jo aloittamassa liikettä väärästä kohdasta ja sitten ekassa kulmassa käännyin väärin! Mulla ei ole _ikinä_ ollut mitään ongelmia zetan hahmottamisessa tai asentojen muistamisessa, enkä ole meinannutkaan mokata näin...! Heti käännöksessä tajusin, että edessä ei ole merkkiä ja käännyin oikeaan suuntaan. Pasmat meni sen verran sekaisin, että sain Luun istumisessa vielä maahan. Eikä se tehnyt taas sitä lopun perusasentoakaan. Ikuiseksi mysteeriksi jäi tämäkin vain kisoissa toistuva virhe.

Kehä 2:

Kiertonouto 8 - Vajaa pa ja vähän nihkeä irrotus.

Seuraaminen 8 - Alussa Luu oli ihan omissa maailmoissaan, mutta paransi vähän.

Kehä 3:

Luoksetulo 8,5 - Tasaisehko kokonaisuus, mutta Luu oli kyllä vähän hyytyneen oloinen.

Ohjattu 8 - Nostossa lähti kapulan paikkaa merkannut teippikin...

Kaukot 8,5 - Jähmeästi teki kaiken.

Kehä 4:

Istuminen 10

Makuu ja luoksetulo 7 - Tuplakäsky maahanmenoon ja pa taisi olla vajaa.

Video

Pisteillä (207,5) ei siis juhlittu, eikä muutenkaan jäänyt kovin kiva fiilis. Uran olisi voinut lopettaa vähän toisinkin. Yhteenkään kuvaaankaan Luu ei näyttänyt osuneen, joten ei tullut edes kivoja kuvamuistoja :(

SM-kisan myötä Luun kisakirja tuli täyteen. Uutta ei ajateltu enää ostaa.

68639357_10157414445894265_5598076574223