Halli-SM -viikonloppu vaati veronsa ja alkuviikon sai kärvistellä migreenissä. Keskiviikkona alkoi helpottaa ja suuntasinkin heti illalla hallille aktivoimaan bc-parkoja, jotka eivät olleet päässeet kolmeen päivään edes kunnon lenkille. (Olivat jo niin masentuneita, että makoilivat vaan pitkin lattioita ;) )

Luun tokoissa on keskitytty nyt vain muutamien yksittäisten juttujen treenaamiseen. Seuraaviin kisoihin on niin pitkä aika, että otetaan nyt vähän kevyemmin ja pistetään kokonaisuutta kasaan sitten taas joskus. Otettiin projektiksi ohjatun noudon noston vaihtaminen edestä nostamiseksi. Voi olla haastavaa, koska aikoinaan se on aika pitkällä kaavalla vaihdettu edestä taakse :D Mutta nythän on aikaa. Ainakin treeni on Luusta ihan sairaan hienoa, kun saa vaan vauhtipalkkaa koko ajan! Lisäksi tehtiin zetan seuruuta merkkiviidakossa, kaukoja ja eteenmenoja.

Syy teki ensin vähän rallytemppuja. Merkit sai leikkiä kylttejä. Lisäksi tokosta nouto- ja pitojuttuja, sivulletuloja ja fokusointitreeniä lelulle. Näissä sille ei saa kyllä mitään ongelmia aikaan, vaan hyvin pystyy vaihtamaan fokuksen leluun.

Torstaina Syyn tokot. Kehäänmenoa, seuraamista, maahanmenoa, luoksetuloa, noutojuttuja ja ruutua. Seuraaminen oli palautunut taas välillä aika kivaksi. Maahanmenossa oli haasteita pysyä maassa, olen palkannut viime aikoina niin nopeasti. No, tämä oli helppo korjata. Ruutukin onnistui nyt aika hyvin.

Pitkäperjantaina käytiin treenaamassa ihan pelkkiä aksajuttuja! Luu teki puomia ja vähän erilaisia pujottelujuttuja. Syy teki vinokeppejä ensin hihnassa (hankalaa) ja sitten vapaana. Lopulta saatiin jokunen onnistuminen lähes suorilla! Taidettiin me sitä mattoa/puomiakin tehdä. Olikohan se juuri tämä treeni, kun havaitsin Syyn toiminnassa jonkunasteista logiikkaa! :D Sen osumiset tuntuivat nimittäin riippuvan selvästi omasta sijainnistani. Tässä tapauksessa sekin on tavallaan positiivista... :D Toisella kierroksella tehtiin muutaman esteen ratapätkää, jossa oli suorasta putkesta irtoaminen hypylle koottuun käännökseen, rengas (!) ja keinu (!). Kaksi ensin mainittua sujuivat hyvin, kerran tosin hajotti renkaan. Keinua tehtiin esteiden jälkeen ekaa kertaa ikinä. Alkoi hakea sen ihan hyvin, mutta sen verran vauhti vei, että ei oikein tahtonut pysyä kontaktilla. Yksittäin tehtynä tämä sujuu jo hyvin.

Lauantai-iltana hyödynnettiin taas ison kentän mahdollisuutta ja treenattiin Katin, Lotan ja Pian kanssa. Tein taas vain Syyllä. (Ja Intolla <3 :D ) Olin vähän huonosti valmistautunut, eikä muistiinpanojakaan ole. Aloitettiin kuitenkin kisamaiselle rally-treenillä. Tehtiin ilman kylttejä jotain ratamaista. Samassa setissä tehtiin ainakin luoksetuloa pitkällä matkalla ja ruutua.

Toisessa setissä tehtiin muutaman liikkeen kisamainen setti ja varmaan jotain muuta pientä.

Luu pääsi treenien lopuksi leikkimään Inton kanssa heidän lelukassi-peliään. Sehän menee niin, että Luu hakee treenikassista (mieluiten Katin) lelun ja menee sen kanssa vähän matkan päähän makaamaan. Sitten Into tulee, ottaa lelun Luulta ja tuo sen takaisin. Lelu laitetaan takaisin kassiin ja sama toistuu. Uudestaan ja uudestaan. Ei olla kertaakaan jaksettu testata, kuinka pitkään ne tätä jatkaisivat.