Viimeinen viikko ennen tokon ässämmejä alkoi valkkutreeneillä. Oltiin jakauduttu kahtia ja treenattiin Sm-lähtijöiden kanssa hallin kentällä. Luu teki rauhallisempia juttuja, kun edellisenä päivänä oli ollut rankka treeni. Tarkemmin en muista, koska lappu on hukassa :p Ainakin kaukot häiriössä olivat vaikeat, mutta muuten ei ollut mitään isompaa.

Tiistaina Luu piti välipäivän ja treenattiin Syyn kanssa sekä tokoa että aksaa. Tokoa ensin ulkokentällä, jossa keskittyminen paranee koko ajan. Mutta kyllä ne häiriöt vielä tosi helposti katkaisevat pikkukoiran ajatuksen.

Aksassa treenattiin takaakiertoja, joissa lähtee ihan suvereenisti liikkeen mukana hypyn ohi. Nää vaatii vahvistusta vielä paljon! Lisäksi neljän esteen pätkää valmiista radasta. Putket ja takaakierron haki hyvin, mutta hyppy takaakierron jälkeen vaati apua.

Keskiviikkona tokoiltiin molempien kanssa lähikentällä. Viikonlopun liikejärkkä oli julkaistu, joten Luu sai tehdä sen sovellettuna.

Ruudussa oli takalelu, mutta ei heti bongannut sitä. Jotain säätöä tässä oli. Tunnari ja zeta muistaakseni ok.

Luoksetulo taidettiin tehdä suorana. Kaukoissa ja ohjatussa ei ihmeitä.

Kiertonoudosta pelkkä tolppa ja loppuun seuraamista.

Syykin teki normijuttujen lisäksi ruutua. Olikin vaikeaa. Ruutu oli vähän alamäkeen ja ympärillä muuta sälää. Lähti ainakin pari kertaa ihan minne sattuu. Tavallaan tykkään kyllä tuosta asenteesta, että ei jää sormi suuhun ihmettelemään, jos ei tiedä, mitä tehdä :D

Illalla oltiin Nipsun kanssa valkkuaksoissa. Tommilla oli kisaradasta supistettu versio, joka oli vaikea saada mahtumaan :D Tuli siihen kai silti ne pari haastavaa kohtaa ainakin jossain määrin.

Alussa oli pimeään u-putkeen lähetys, jossa Nipsu kääntyi ensin ihan oikein, mutta toistojen myötä alkoi kääntyä ihan miten sattuu. Että... Mutta se oli aika haastavasti. Leikkaus onnistui, puomilla pysähtyi hyvin ja se vaikea lopun leikkaus onnistui sillä ekalla yrityksellä. Ei muistella sen jälkeisiä ;)

Torstaiaamuksi saatiin sovittua kimppatreenit Katin, Lean ja Tiinan kanssa. Treenattiin pareina, niin tuli häiriötkin. Luu teki taas SM-järkässä.

Ruudun eteenmenon taakse olin laittanut kiertotolpan hämyksi. Lähtikin sitä kohti ja kävin lopulta näyttämässä oikean suunnan. Ruudussa oli takalelu, mutta pysäytin.

Tunnarissa rivi, jossa oma ekana. Piti kutsua kerran pois, kun oli huolimaton ja uusinnalla vaihtoi suuntaa kesken matkaa aloittaakseen keskeltä riviä. Ihan kuin olisi vielä katsonut Katia semmoisella "hah!"-ilmeellä... Nyt nosti oman kuitenkin heti kohdalla.

Zeta ihan ok, maahanmeno vaan vähän vaiheittainen.

Luoksetulossa teki tosi löysän stopin, ja lähtikin jotenkin hitaasti. Uusinnalla oli enemmän yritystä.

Kaukoissa pysyi kiva ilme, jonkun vaihdon ennakoi. Jostain syystä Katin liikkurointi tuntuu aina aiheuttavan tätä.

Ohjatusta tehtiin pelkkää alkua. Kapuloiden viemisen jälkeistä ei tarvinnutkaan toistaa, kun joutui muistuttamaan jo aloitukseen menosta. Sen jälkeen oli tarkkana.

Kierrosta taas pelkkää tolppaa läpi.

Seuraamisessa vähän kaikkea, ihan ok tämäkin.

Syykin teki omat juttunsa. Sivulletuloihin kokeiltiin käsikosketusapua ja se ehkä vähän nosti asentoa. Syyhän istuu jotenkin niin ihmeellisessä takakenossa, ja sitä on hankala korjata. Seisomisia tehtiin vähän myös nameja heitellen. Nää jotenkin tökkii, enkä ole varma, miten edes haluaisin tehdä... Ruutu (/lelu...) löytyi nyt hyvin, tehtiin myös perusasennon ja katsekontaktin kautta.

Perjantaina ladattiin akkuja :)