Tehoviikonloppu jatkui tänään kolmen tunnin hallivarauksella Katin ja Maijun kanssa. Nipekin tuli messiin ja samalla reissulla mulle hoitoon.

Tehtiin alkuun pientä agipläjäystä ennen kentän raivausta. Nipsun kanssa ensin muutama keinun päähän juoksu. Teki ihan hyvin. Sitten puomille... Muisteltiin nyt sitten sitä 2on 2offia. Nipsu ei muistanut :D Alastulon sivusta lähettäen se teki ja tosi hyvällä asenteella tekikin, tykkäsin! Pienellä hinkkauksella nämä onnistuivat myös mun hillittyyn liikkeeseen yhdistettynä. Mutta kaikilla muilla versioilla kiisi miljoonaa läpi :D En voinut kuin nauraa. Kokeiltiin koko puomia, alastulon yläpäästä lähtemistä, etupalkkaa, lähettämistä, vastaanottoa... Läpi meni, kaikilla. En voinut edes heittää palkkaa eteen Nipsun ollessa kontaktilla, se lensi heti perään. Vielä naurattaa, katsotaan kuinka kauan. Haluan pitää tuon draivin ja asenteen, joten en halua laittaa treeniin yhtään mitään painetta. (Jätin kyllä läpimenot palkkaamatta, mutta muuten en antanut Nipsun ymmärtää, että se teki muka jotain väärin.) Vielä on suuri kysymysmerkki, että miten mä sen sitten pysäytän.

Luu teki myös muutaman puomin. Meni joka kerta suoraan, tein sitten vaikka mitä (jäin esim. puomin taakse lähettämään). Luonnollisesti.

Sitten toko-osuuteen. Luu teki kaksi settiä.

Ensin kisamaisesti ja palkatta seuraaminen ja idari. Seuraamisessa puutuin yhdessä kohtaa, kuin valui eteen. Muuten kai aika normisettiä.

Idarissa järkkä S-M-I. Ihan ok.

Luoksetulo, jossa takapalkka stopista. Ei huippu, mutta haluaisin vaan luoda sille vahvemman mielikuvan takapalkasta kisamaisissa suorituksissa. Loppu erikseen, ihan ok.

Sitten vielä kaukoja, joissa se riemu repesi. Aluksi meitä Katin kanssa kyllä naurattikin kovasti, mutta lopulta alkoi hymy hyytyä. Ilmeisesti juuri Katin liikkurointi on Luulle vaikeaa, koska aluista ei meinannut tulla yhtään mitään. Se lakosi maihin jo Katin "liike alkaa" -käskytyksestä. Sitten kun se pysyi istumassa (kuulemma sen näköisenä, että oli ihan mahdottoman vaikeaa :D) ja meni luvalla maahan, pisti pään maahan. Leuka tuntui painavan taas vähintään tonnin. Lopulta saatiin alku onnistumaan, mutta eihän niistä kaukoistakaan sen jälkeen mitään tullut. Uutena juttuna alkoi steppailla M-S-vaihdossa! No, mielentila oli jo niin väärä, että aika turhaa oli hinkata, vaikka hinkattiinkin.

Toisella kierroksella noutoja.

Hyppynouto pitkästä aikaa metallilla. Palkkasin kontaktista heiton jälkeen ja lähetin lennosta noutamaan. Nosto edelleen huono, mutta muuten tosi hyvä! Tuli vauhdilla ja tosi kivalla asenteella sivulle :) Tuntui suorastaan pieneltä erävoitolta tämän tuskien liikkeen kanssa.

Ohjatussa palkkasin ensin merkin, sitten molemmat puolet kapulalle pysäytyksellä. Vasemmalla ennakoi noutokäskyä. Annoin ennakoida, mutta oikealla teetin parit kaukot ennen noutoa. Oli kyllä kuulolla kuitenkin. Palautus vasemmalta ok, oikealta jäi nyt vähän vajaaksi! Ehkä se kultainen keskitie vielä löytyy, nyt kuitenkin tuli selvästi paremmalla ajatuksella.

Tunnarissa rivi, oma toinen vasemmalta. Aloitti hyvin, ehti käydä kolmoskapulalla ennen omalle palaamista. Tää on mulle ok, koska kyllähän se reagoiminen kestää. Palautus on niin huono... Sitä vielä paristi omalla erikseen.

Lopuksi tehtiin vielä ruutua Katin ja poikienkin häiriköidessä merkin ja ruudun välissä. Muuten ei haitannut, mutta ruudun stopit valuivat aina takaa yli... Uskottelin, että johtui vain häiriöstä. En jaksanut alkaa tapella ja loppuun pysäytin vain muutaman kerran ennen ruutua. Toinen ei pysähdy puomille, toinen ei ruutuun. Että semmoiset treenit.

Mutta ahdistaa kyllä se messari. En saa ikimaailmassa Luuta pysymään ruudussa sillä liukkaalla matolla :( Silloin kaksi vuotta sittenkin se liukui yli. Pitäisi saada koira menemään sinne silleen hissutellen, mutta helpommin sanottu kuin tehty.

Tuittukin teki lopuksi vähän jotain pientä, ruutua, hyppynoutoa ja puomia. Treenien jälkeen käytiin Katin kanssa tunnin metsälenkki. Nyt on aika väsynyttä porukkaa. Jälkitreenit, kolmen startin agikisat ja kolmen tunnin tokotreenit taitavat olla bordercolliellekin ihan riittävä viikonloppuohjelma.