Eilen päästiin varsinaisiin Drive-In-rauniotreeneihin. Treenit alkavat kuudelta, jolloin myös pääsen töistä, joten joudun liittymään seuraan aina törkeästi myöhässä. Nyt porukkaa oli niin vähän, että kaikki muut olivat ehtineet juuri treenata... Päästiin siis suorilta tositoimiin, mikä ei kiireisen työpäivän ja vielä kiireisemmän töistä kodin kautta treeneihin lähdön jälkeen ole kyllä paras vaihtoehto. Tuittukin oli huonolla asenteella eikä oikein keskittynyt kunnolla.

Piti tehdä ihan lyhyt treeni, kaksi kiintorullailmaisua, joista ensimmäinen umppariin. Se oli telineiden viereisessä kopissa ja ihan siitä nurkilta lähdettiin etsimään. Tuittu kierteli ensin vähän kauempana ja teki sitten valeen yhden putken suulle :( Siitä kyllä näkee, jos vaan pelleilee, oikeasti ilmaistessa ei ota rullaa niin nopeasti. Huomautin tästä vähän, palasin taaksepäin ja lähetin uudestaan. Nyt Tuittu sai tarkennettua hajun kopille, mutta pyöri sen ympärillä aikansa. Se yritti sitkeästi kopin päädyssä olevaan häkkisysteemiin. Voipi olla, että hajut kasautuivatkin siihen...? Ei kuitenkaan ilmaissut. Lopulta se paikallisti oikean oven ja aikansa säädettyään ilmaisi. Tassu oli mennyt rullasta sisään, mutta se ilmaisi silti ja kantoi rullan mulle kolmella jalalla konkaten :)

Tämän jälkeen ei meinattu päästä eteenpäin, vaan Tuittu jumittui samalle putkelle, johon teki aluksi valeen. Se napsi vaan rullaa suuhun, eikä meinannut päästä tilanteesta yli :( Putkessa ei ollut ollut ketään, mutta en tiedä, oisko sinne jotain hajuja kasaantunut. Paljon tuo oli varmaan vaan sitä, että Tuittua jäi vaivaamaan vaikea koppipiilo. Lopulta päästiin eteenpäin ja Tuittu alkoi työskennellä paremmin. Kauan saatiin silti viimeistä ukkoa etsiä, kun Tuittu tutki kasaa harvinaisen tunnollisesti. Ukko löytyi viimein pystyputkesta. Näin sen jo hännän heilutuksesta, mutta varsinainen ilmaisukin oli ihan suht nopsa. Hyvä!