Ompas ollut kuollut viikko. Eilen käytiin ekaa kertaa pidemmällä lenkillä, aiemmin ei vaan oma kuntokaan kestänyt. Tänään sitten jo vähän treenailtiin tokoa lähikentällä.

Tehtiin alkuun niitä alkuja. Pientä pätkää seuruuta, idaria ja luoksetuloa. Oli aika kiva, mutta niinhän se aina omissa treeneissä ;) Ja olin kaivanut pakastimen perältä ihan lihapullaakin sivulletulopalkaksi! Olen vähän huono käyttämään mitään erityisherkkupalkkoja. Luu on kuitenkin sen verran ahne, etten ole kokenut sitä tarpeelliseksi. Vaan kyllä noissa harvoin saatavissa lihapullissa tuntui jotain spessua olevan...

Idarissa tein s-i ja jäi ekan kerran istumisen seisomaan...! Ei olekaan mokaillut aikoihin. Istui jo heti toruista ja toisella yrityksellä onnistui sitten. Unohtuiko keskittyminen, kun hinkutettiin ja palkkailtiin niitä alkuja?

Luoksetulosta läpijuoksuja ja stoppeja. Äh, heti ihan löysä steppailu, kun tein ilman mitään apuja :/ Avuilla pistää kyllä voimaa, mutta reagoi musta tosi viiveellä. Ärsyttävä liike.

Kaukoja. Normimatkalta ekat m-s ja m-i, molemmat heti hyvin. Sitten lähempää yksi sarja, oikein hyvä.

Tunnaria. Tiheä rivi, maks. viiden sentin välit. Lihapullaa alusta. Oli ekalla vähän turhan liekeissä, sääti kapuloilla ja ehti viedä nostaa viereisen. Taisi tajuta itsekin mokansa ja oli nolona. Uusinnalla todella hyvä! Oma tokavikana ja tarkasti nappasi. Sitten vielä oma ekaksi ja johonkin keskelle. Näissä ehti vähän mennä ohi, mutta palasi hajun saatuaan omalle ja nosti siististi.

Ohjattua. Tässä taas vähän jähmeämpi alussa, mutta toistojen myötä aika ok. Vähän palkkaa merkistä, sitten nostoja si-avulla. Vasen ihan ok, oikealla ei vaikuta niin hyvin.