Ois jo kesä.

Oli ihan pakko päästä treenailemaan oman koulutusvuoroni jälkeen. Kiersin sitten kotimatkalla hetken etsien valaistua kenttää ja päädyin Suolijärven parkkikselle. Asfaltti kelpasi ihan hyvin, en kuitenkaan tehnyt kuin muutaman jutun, kun oli liian kylmä (=en ollut pukeutunut tarpeeksi lämpimästi).

Luu teki muutaman seuraamispätkän, lähinnä käännöksiä oikealle ja vasemmalle. En oikein näe näitä, mutta tuntui, että meinasi jättää vasemmalle käännöksiä vajaaksi.

Maahanmenoa koitettiin, mutta työkoiraa näytti häiritsevän kylmä ja märkä maa, joten en viitsinyt hinkata. Nämä kun tökkivät muutenkin viimeksi.

Muutama eteentulo läheltä ja siitä sivulle siirtyminen. Ihan ok.

Tunnaria vaahteranlehdillä. Piilotin oman ensin yhden lehden alle. Taas Luu lähti ensin suu auki ja kahmaisi ilmaa väärien luona. Alkoi sitten nuuskia ja löysi oman. Otin uudestaan niin, että piilotin kapulan vain puoliksi. Nyt lähti taas heti paremmalla asenteella ja nuuski hienosti oman. Toi jopa purematta luovutusasentoon :) Ensimmäisen toiston kun saisi toimimaan kuten toisen, niin tämähän voisi olla piankin valmis. Ihan pikku juttu siis :D

Sormet oli jo niin kohmeessa, että Tuitun kanssa en pystynyt tekemään. Se teki sitten sisällä vähän metallin nostoa (huonosti), seuraamisen askelsiirtymiä, tunnarikapulan tuonnin (supernätisti) ja kaukoja. Luu ilmestyi häiriköimään kesken kaukojen. Yksi asento meni väärin, mutta ihan hyvin Tuittu kykeni, vaikka Luu oli siinä meidän välissä.

Luukin teki vielä M-S -kaukoja, joissa ollaan oltu aika laiskoja. Hienosti lähti tarjoamaan oikeaa tekniikkaa ja teki lähes olemattomilla avuilla minun seistessäni. Otin seisomiseenkin jo käskyn (ylös).