Maijun kanssa treenailtiin Hakametsän kentällä. Hupsista vaan hurahti pari tuntia. Kaksi settiä Luuta ja lopuksi vähän Tuittua.

Luu aloitti laatikkotreenillä. Pistin kiertämään reppua ja siitä laatikolle. Tää ei oikein meinannut toimia, mutta kun aikamme hinkutettiin, alkoi tulla hyviä toistoja.

Seuraamista häiriköinnillä. Mentiin vaan suoraa edestakaisin. Aluksi oli tosi vaikeaa, kun Maiju heitteli kapuloita ja kaikkea. Yhdessä välissä Luu meni istumaan mun selän taakse ja tunki kuonoa jalkojen välistä... Maijun sanomaan platziin se reagoi monta kertaa - menemällä tietenkin maahan. Hyvin pääsi kuitenkin vaikeuksista yli ja lopulta työskenteli ihan hienosti.

Luoksetuloa. Ensin liikkuroituna läpi, tuli hyvää vauhtia. Toisella stoppi, joka ei ollut kovin hyvä, ja siitä liikkurin käskyn jälkeen kutsu ja vauhtipalkka. Uudestaan stoppi, nyt en palkannut ekaa, kun ei kelvannut. Toisella vähän parempi. Yksi stoppi vielä maalinkierrollakin. Maassa oli semmoista aika hileistä lunta, joten ei ehkä pystynyt tekemään ihan parhaasti.

Ekan setin viimeisenä juttuna ruutua. Kävin näyttämässä ja jäin muutaman metrin päähän ruudusta, ensin oikealle ja toisella vasemmalle. Molemmat ihan ok. Maiju huomasi, että Luu varasti lähetyskäskyllä. Maiju on tainnut huomata tän aiemminkin, mutta olen jotenkin lahjakkaasti unohtanut koko asian. Onneksi hyvät treenikaverit jaksavat muistutella asioista, joita ei itse näe :) Luu lähti mun sisäänhengityksestä. Pitää muistaa siis nostella olkapäitä ja huokailla syvään.

Tauon jälkeen noutoa, tunnaria ja ohjatun suuntia.

Noudossa taas nostoja ensin metallilla, sitten puisella. Metallilla kaksi kertaa, toinen liikkuroituna. Kivasti reagoi nyt liikkurin käskyyn ottamalla katsekontaktin! :) Puisella ei malttanut taas ekalla kiertää loppuun asti, sen jälkeen kaksi toistoa oikein hyvin.

Tunnari oli tosi hyvä! (Sori Maiju... ;) ) Osui melkein heti omalle ja nosti sen muita tarkistelematta. Tuontia vielä erikseen kapulaa heittelemällä. Just siinä muutama metri ennen mua oli ihan pakko kerran pyöräyttää kapulaa. Teki tän ainakin kaksi kertaa, mutta kun tarpeeksi marmatin, muisti keskittyä. Vähän vauhti hidastui siinä samassa kohtaa, kun energia meni aivotoimintaan ;)

Lopuksi ohjatun suuntia samoin kuin eilen. Piti tehdä vasenta, mutta päätin ex tempore tehdä molempia. Ensin vasen, sitten oikea ja vielä kerran vasen. Oli varastamassa aina oikeaan suuntaan jo merkille viedessä.

Tuittu sai tehdä ihan vikana seuruuta, luoksetulon ja tunnarin (!). Kaikki liikkuroituna.

Seuraamisessa piti hyvin kontaktin. Luoksetulossa ei meinannut pysyä maassa, kun oli kylmä. Stoppi perus-Tuittua. Maahanmenon päätti sitten skipata, vissiin inhotti se kylmä lumi. Otin seisomisesta uudestaan ja nyt pystyi uhrautumaan :)

Tunnarin teki melkein tosi hyvin ;) Lähti reippaasti kapuloille, teki hyvin töitä ja toikin ihan reippaasti. Sivulletulo jäi tosi väljäksi, mitä yritin korjata. Tuittu tulkitsi tämän vissiin niin, että kapula on väärä, sylkäisi sen suustaan ja lähti uudestaan kapuloille. Houkuttelemalla sain sen tuomaan oman uudestaan. Maijun mielestä reagoi siinä sivulla jostain kuuluvaan maton tamppaukseen, kun oli kuulemma sylkäissyt kapulan just samalla hetkellä. Jännä, jos niin, koska Tuittuhan ei äänistä välitä. Otin koko jutun vielä uudestaan. Nyt muuten ok, mutta jäi omaa tuodessaan pelleilemään jotain. Karjaisin, että lopettaa tuommoisen pelleilyn, jolloin toi oman kiltisti sivulle asti.

Tuittu oli kuitenkin aika intoa piukeena, joten ihan kiva oli senkin kanssa tehdä. Ja olen saanut muutettua sen kanssa tekemiseen asenteeni niin leppoisaksi, etten revi peliverkkareita ihan jokaisesta schipperke-tempauksesta. Pääasia, että mummeli saa virikkeitä :)