Luu sai tuurata Syytä eilen tokoissa, niin saatiin tehtyä liikkuroitu kenraalitreeni.

Alkuun tunnari, jossa parin eri ihmisen käpälöimät väärät. Ollaan treenattu nyt niin paljon yksin, että ajattelin Luun mahdollisesti jopa menevän hämyyn. Ja niinhän se menikin, oli huolimaton ja nappasi väärän! Oikein hyvä muistutus. Uusinnalla sitten hyvä.

Luoksetulo suorana ja sivulle vielä muistutuskäsky. Tuli ihan ok, mutta tässä taas vapautuksen jälkeen haukku! Loppu vapautuksineen siis uusiksi.

Kaukoja tein vähän lyhyemmällä matkalla. Ne oikein hyvin.

Ohjatusta vasen. Pysäytys noston jälkeen, muuten ihan normisti. Ok!

Seuraamisessa tuli taas pari ääntä, kun tehtiin nyhräyksiä alkuun. Muutenkin oli vähän ylivireinen.

Ruudusta pelkkä eteenmeno palkaten. Lähtö oli vähän kauempaa kentän lyhyeltä sivulta ja suuntasi vinoon kohti nurkkaa varmaan vanhasta muistista... Hallin huonoja puolia, että jos tekee ruutua kokonaisena ja haluaa täydet matkat, eteenmeno on pakko olla ihan reunassa. Toisella korjaantui vähän ja palkkasin sen.

Loppuun jäi hetki yhteisaikaa ja tehtiin paikkiksen osia. Ryhmäpaikkista on kyllä päästy treenaamaan liian vähän nyt kun ei ole mitään vakkariryhmää :/

Syy pääsi sitten loppulenkillä rallaamaan Tarmon, Huiman ja Papun kanssa eikä sitä haitannut varmaan tippaakaan, että treenit jäivät väliin :D