Torstaina Syyn ryhmätreenit. Oltiin vaihteeksi ekoja. Tehtiin kylmiltään alkuun kisamainen setti: Kehäänmeno, lyhyt seuruusuora, hyppy ja palkka siirtymästä kohti seuraavaa liikettä. Syy oli tosi hyvä! Ihan alussa pientä levottomuutta, mutta väleissä oli tosi kivasti. Lisäksi tehtiin ohjatun suunnista sitä oikeaa apparin kanssa. Lopulta onnistui jo niinkin, että liikkuri vei molemmat ja lähetin seisomisesta. Mutta aika paljon piti tehdä helpotettuja :D Onneksi meillä on aikaa treenata näitä uusia juttuja, koska ei mee ihan ykkösellä purkkiin. Lopuksi kiertoa, joka tänään ei taas sujunut ilman haukkua... Huoh.

Paikkis lopussa. Reagoi Papun vapauttamiseen nopeasti liikahtamalla vähän, mutta skarppasi välittömästi ja oli muun ajan tosi hyvin :) Tehtiin vielä muiden kanssa yhtäaikaa sivulletuloja, seuraamista, kaukoja (onnistui eka istuminen liikkeenä!), maahanmenoja ja yksi noudon käsikosketus kestolla.

Jälkkäriksi puomia. Olisi pitänyt lopettaa yhteen hyvään, ei tullut toista perään ja tuli jo liikaa toistoja ja pääväsy. Kaiken lisäksi tuli palkkaa pari kertaa ihan mistä sattuu, kun kahden kentän päässä olikin toinen namikone samalla taajuudella :D

Tänään käytiin iltapäivätreeneissä. Tokoa molemmille ja Syylle vielä namikonehommia. Syy aloitti taas kisamaisella setillä. Luoksetulo, lyhyt seuraaminen (pari käännöstä kuitenkin mukana) ja kaukojen eka nousu. Eka kehäänmeno piti uusia, kun lähti keulimaan. Muuten taas välit tosi kivoja :) Luoksetulossa oli vähän ihmeissään, lähti hitaasti viiveellä ja vähän agiesteitä katsellen. Annoin vielä varmuuden vuoksi uuden sivulletulokäskyn ja tuli kyllä sitten. Kokonaisia luoksareitahan on tehty nyt tosi vähän, kun olen palkkaillut lähinnä jättöjä. Hyvä, että selvittiin kuitenkin. Seuraaminen oli hyvää, mitä nyt vähän levinnyt täyskäännös. Kaukoissa nousi, mutta huonosti. Pistin vielä maahan ja palkkasin vasta siinä odotuksesta.

Lisäksi taas maahanmenoja, joissa tekniikka on taas löytynyt. Sivulla toimii vain n. jokatoinen kerta. Mutta ei yhtään vedä hernettä nenään huonoista, sekin on plussaa :) Kiertoa tein ihan kevyesti hetsaten, eli päästin heti virittelystä. Nää saatiinkin menemään hyvin, mutta kun sen jälkeen yritettiin perusasennosta, ei tullut yhtään mitään. Ohjatun suuntia tehtiin vaan yhdellä lelulla, mutta molempia suuntia. Halusin vaan vahvistaa ajatusta taakse lähtemisestä. Lopuksi sitä noudon käsikosketusta. Välillä hyvin, välillä hyvin huonosti :p

Luu oli jotenkin ärsyttävän nihkeän tuntuinen, ei tuntunut hyvältä missään. Ensin hinkutettiin seuraamista, jossa en saanut sitä kivan rennoksi ollenkaan. Sitten sivulletuloja takapalkalla. Näissäkin laiskotteli urakalla, mutta alkoi sitten vähän yrittää. Ohjattua kokonaisena takapalkalla. TAAS oli menossa keskelle oikean sijaan! Ja kerran sitten lähti sivulta suoraan oikealta kulkematta merkin kautta... Voi jessus. Kaukoissakin tahmaili ja meni vähän hinkutukseksi, kun halusin kuitenkin useamman hyvän vaihdon putkeen. Tunnarit laitoin väliaidan jalkojen päälle ja lelun viereen. Tämän teki ihan ok ja palkaksi pääsi lelulle.

Syyn kanssa tehtiin puomia nyt maltilla. Oisko ollut viisi toistoa koko puomia - ja niistä kolme onnistunutta! Varmaan ekaa kertaa ikinä yli puolet :D Lisäksi keppejä. Jälleen kerran ensin aikansa sekoilua ja huutoa, kunnes malttoi keskittyä tarpeeksi onnistuakseen. Ei tää ehkä ollut Syylle ihan paras metodi, mutta onneksi ei ole vielä kiire näidenkään kanssa.