Tuittu on saanut tässä parin päivän sisään pari muistutusta siitä, ettei ihan kaikki ehkä sittenkään pyöri hänen ylhäisyytensä ympärillä. Mutta ei huolta, ei se niitä kovin vakavasti ole ottanut.

Keskiviikkona agitreenattiin Hennan kehittelemillä kiemuroilla. Vaikka olin tuonut Tuitun viidestä nollasta Domino Tuplaunelma -keksejä, ei kukaan tainnut tehdä nollia... Ehkä ne toimii vasta seuraavissa kisoissa...?

Kahdella ekalla pätkällä oli paljon välistävetoja ja takaakiertoja. Tein ensimmäisellä pätkällä muutaman aika makeasti onnistuneen sylkkärin, josta intoutuneena päätin ottaa sen henkilökohtaiseksi päivän teemakseni. Väänsin sitten sylkkäreitä semmoiseen kolmen hypyn sykeröön, mutta eipä se enää ottanutkaan sujuakseen. Tuittu ei lähtenyt sylkkäreihin mukaan enkä mä osannut liikkua. Ihan silkkaa harjoituksen puutetta. Väännettiin niin kauan, että saatiin mentyä esteet edes oikeasta suunnasta oikeassa järjestyksessä. Sitten luovutin ja tein saman valsseilla. Toimi ihan älyttömästi paremmin.

Viimeiseksi tehtiin semmoista hyppypätkää, jossa pyörittiin lähinnä ympyrää ohjaaja sisäkaarteessa. Tuitullahan hyytyy tuommoisissa vauhti ihan täysin, kun itse voi vaan stepata melkein paikoillaan. Sarkku antoi sitten Pimpon mun ohjattavaksi ja laitettiin Tuittu radan reunalle katselemaan. Kyllä se vähän katseli, mutta kiinnostui huomattavasti vasta, kun aloin syötellä Pimpolle juustoja. Tuitun juustoja! Tämän jälkeen kokeiltiin uudestaan Tuitun kanssa. Aika laiskaa oli edelleen, mutta loppurataan saatiin jo vähän kiihdyttelyä.

Tein myös jonkun verran pelkkää puomia. Päätin kokeilla ensiavuksi kontakteihin käskyn liittämistä namin ottamiseen. Olisipahan sitten edes oman mielenrauhan tukemiseksi jotain, mitä karjua kisakontakteilla. Tehtiin siis ihan alkeiskontaktitreeniä niin, että sanoin Tuitulle aina "Ota", kun se pääsi namille. Tein samaa ihan pelkällä namialustallakin ilman puomia. Äkkiä Tuittu ainakin hoksasi, että "ota"-käskyllä saa mennä ottamaan namin.

Väliaikaiskotipihassa on tehty jonkin verran ruutua. Erehdyin edelleen kokeilemaan tyhjää ruutua, mutta siirryin sen jälkeen valmiisiin palkkoihin tai ruudun näyttämiseen. Niillä menee hyvin.

Eilen veteraaniosasto koki nuorennusleikkauksen, kun Nipsu liittyi laumaan. Se pääsi heti mukaan Tamskin kokoukseen (jossa tehtiin yksimielisesti kivoja päätöksiä :) ). Nipsu ei onneksi käyttänyt äänivaltaansa, vaan käyttäytyi varsin soveliaasti. Kaikki ihanat ihmiset se olisi halunnut tervehtiä ja saikin vähän laatuaikaa parissa sylissä. Johanna nyppi siltä kasan korvakarvoja (joiden alta paljastui ihan oikeasti isot korvat), minkä Nipsu hyväksyi melko mukisematta. Reipas pieni koira.

Pihalla sitten temppuiltiin vähän koko porukan voimin. Annoin Tuitullekin tilaisuuden käyttäytyä ja olla vapaana. Se käytti sen hyväkseen hengailtuaan vähän aikaa ihan kiltisti. Käytyäni metsästämästä sen jostain naapurien takamailta, Tuittu sai katsella tarhan verkkoaidan takaa, kun jatkettiin muiden kanssa touhuiluja.

Tein Nipsun kanssa "takaakiertoja" pystyyn nostetun putkenpätkän avulla. Oli kyllä vähän äänekästä touhua, toivottavasti Selkämaiden naapurisopu ei häiriintynyt pahasti... Superhienosti Nipsu aina rauhoittui istumaan ja odottamaan lähtölupaa. Pystyin vähän provosoimaankin, mutta silti se istui paikallaan hipihiljaa ja sinkosi haukkuen perään vasta luvan saatuaan.

Palkkana oli ihana narulelu, joka välillä päätyi jotenkin Elviksenkin suuhun. Siitä saatiinkin uusi kiva leikki (ainakin Elvikselle), kun yritimme Nipsun kanssa molemmat saada lelua takaisin :) (Nipsu ehkä vähän enemmän tosissaan.) Elvis härnäsi ja murisi ihan onnesta soikeana <3

Illan jo melkein hämärtyessä vein papat ja Nipsun sisälle, Tuitun edelleen odottaessa hylättynä tarhassa. Kun menin takaisin, oli pieni mustakin taas niin yhteistyökykyinen, että. Tehtiin kahden putkitolpan kanssa vähän takaakiertoja ja sylkkäreitä, jotka meni ihan superhienosti.

Tänään saadaan taas vähän lisää elämää dementiakodin rauhaan, kun Into palaa kotiin. Onneksi Katikin palaa jo huomenna, joten ei ehditä varmaan saamaan kovin pahoja vahinkoja aikaan :)