Eilen illalla tokoiltiin vähän Luun kanssa tuolla pikkupläntillä. Nyt oli pohja ihan hyvässä kunnossa, kun oli satanut uutta lunta ja se oli kerran ehditty auraamaankin. Saatiin yleisöäkin, kun siinä vieressä oli vielä joku perhe luistelemassa. Poislähtiessäänkin jäivät vielä hetkeksi katselemaan. Puhuivat venäjää tai jotain, joten en harmikseni ymmärtänyt, mitä toisilleen kommentoivat. Ilmeisen viihdyttävä Luun esitys kuitenkin tuntui olevan :)

Aloitettiin seuraamispätkillä. Pari kertaa jouduin puuttumaan keulimiseen.

Ohjatun suuntia. Keskikapula on edelleen kotona odottamassa korjausta, joten laitoin keskelle metallin ja leluja. Kaikki olivat n. viiden metrin syvyydessä merkistä ja reunimmaiset kapulat ihan kentän reunoissa, vähän jopa lumikökköjen takana piilossa. Molempiin suuntiin meni ensin ihan suoraan keskelle... Sitten saatiin sujumaan. Vasemman nosti ekalla kertaa edestä, kun taakse olisi pitänyt kiertää lumipenkan kautta. Oikeaa tein vielä niinkin, että jätin toisen kapulan keskihässäkän ja oikean puoliväliin. Tämä vaatikin muutaman korjauksen, ennen kuin malttoi ohittaa hämykapulan ja hakea sen oikeanpuolimmaisen.

Tunnari. Rivi, kahdeksan kapulaa, oma heti eka vasemmalta. Vaan ei malttanut siihen jäädä, piti käydä koko rivi läpi. Tein uusinnan vielä niin, että heitin oman väärien sekaan. Sen teki hyvin, siitä vauhtipalkkakin vielä.

Muutama luoksetulon stoppi. Enemmän ja vähemmän vartaloapua. Taas vähän semmoisia, että emmäänyttiedä, mutta palkkasin kaikki. Yritystä oli, mutta pompsui vähän. Ehkä suojalumi ei luistanut tarpeeksi.

Kaukoja. Samaa settiä, tekniikkaa hömpötellen (teki jo monta kertaa seiso-istun tasajalkaa, mutta  onnistui nyt näissäkin liikuttamaan takatassuja...) ja maahanmenoja kisamaisemmin. Näin jalat vähän huonosti, mutta aika hyvin näytti niiavan taakse.