Lauantaina käytiin Hannan kanssa Liedossa kisamaassa. Olin ilmoittanut vaan Nipsun. Koko konkkaronkka oli kyllä mukana ja Luu varmasti jo ihan katkerana, kun aina pitää lähteä Turkuun vaan turistiksi.

Eka rata oli Johannan hyppis, jota Facebookissakin analysoitiin. Vauhtia ja vaikeita linjoja ainakin makseille, minin kanssa vaikutti helpommalta. Joka paikassa ei vaan ehtinyt millään koiran edelle. Alku oli ihan ok, mutta sitten sössin saksalaisen, olin Nipsun edessä ja rima tippui. Poispäinkäännöksen Nipsu meinasi kieltää, mutta korjasi viime hetkellä. Lopussa ehdin jopa pidemmälle kuin olin ajatellut.

C

Aksaradoilla tuomarina oli Muotka. Ekalla Nipsu ohittu aan...! En kestä. Ei ollut muutenkaan kovin hyvä. Puomilla piti jäädä sivuun, joten se oli normaaliakin huonompi. Lisäksi ainut takaaleikkaus epäonnistui :p

B

Vikalla radalla onnistuttiin vääntämään nolla, mutta ei sekään hyvältä tuntunut. Jotenkin tosi takkuavaa menoa. Ja puomilla hävitään tällä hetkellä ihan liikaa. Sijoitus kolmas, joten ei edes EO-pisteitä.

A

Aika huonon mielen reissu. Ei vaan tuntunut hyvältä. Ehkä Nipsu on vaan niin jumissa. Saa nyt joka tapauksessa pitää taukoa. Lokakuussa viimeistään Piiralle, jos ei sitä ennen hankita vaikka fyssariaikaa.