Päivitykset laahaa. Mutta niin laahataan mekin, eikä olla paljon mitään tehtykään. Luun tokoilut ovat olleet ihan jäissä, mutta päätin olla ottamatta siitä mitään stressiä. Pakolla ei mennä treenaamaan ja pieni tauko tekee ehkä ihan hyvää. Uskotellaan niin.

Perjantaina kuiteskin tokoiltiin tavoite- ja valkkuryhmän kanssa. Luu teki ensin noutoa liikkuroituna. Ensin parit palkkailut kontaktista, sitten päästin hakemaan. Tämä oli hyvä, suoristi eteentulonkin vaikka tuli tosi vinosta. Palkka eteentulosta.

Sitten tunnari. Lisäsin omaa etäisyyttäni parilla askeleella. Kapulat rivissä. Luu meni astetta villimmin kapuloille ja taisi vähän tökkäistä nenällä jotain väärää. Ihan ok silti ja omakin löytyi nätisti. Kapulaan puri turhan lujaa ja taisi korjata otettakin.

Pitkästä aikaa tehtiin häiriökontaktia. Tauon huomasi ja aluksi Luulla oli suuria vaikeuksia olla katsomatta lentäviä palloja ja noutokapuloita. Se alkoi skarpata paremmin, kun muisti homman nimen. Se on niin reppana, kun vaan vääntää päätä vinompaan mua kohti, mutta ei voi mitään sille, että silmät välillä muljahtavat häiriöiden suuntaan...

Seuraamista tehtiin yhtäaikaa Ellin tunnaroinnin ym. kanssa. Tässä viikon treenitauko näkyy kyllä heti. Edisti ja painoi, eikä ihan hevillä korjannutkaan. Tätä pitäis vaan hinkata ja hinkata.

Loppuun tehtiin vielä liikkuroituna maahanmeno, luoksetulon loppu ja seisominen. Ei mennyt maahan ekalla käskyllä. Ja seuraaminen oli ihan järkyttävää. Luoksetulossa jäi kauas, mutta tää olikin jo tuttu ongelma. Työn alla... Seisomisessa taisi vielä ennakoida käskyä, mutta varsinainen seisominen hyvin. Että vähän pitää näitä avoimen luokan liikkeitä treenailla...

Tokojen jälkeen treenattiin näyttelyitä :D Oli sekin näky... Totesin, että Luuta on pakko vaan seurauttaa, muuten se sinkoilee hihna suorana ties missä. Pään kenous on siinä pieni miinus. Lea halusi näyttää, miten Luu kannattaa liikuttaa vapaana. Ei ollut vika mussa, ei toiminut ;) Seisominen sujui ihan hyvin. Silloin, kun Luu ei jumpannut omatoimisia kaukoja.

Tuittu näytti vanhana kehäkettuna, miten hommat toimii. Se oli ihan pro :) Tuitun näytelmät on vaan vuosia sitten näytelty. Hampaatonta suuta on turha mennä esittelemään.