Jospa tässä yrittäisi taas palailla arkeen näin viikonlopun kunniaksi. Pari päivää meni astetta raskaammassa reissussa, kun käytiin Kajaanissa saattamassa mummu haudan lepoon.

Tänään tempaistiin pienet lähikenttätokot, kun pakkanenkin lauhtui juuri sopivasti. Ja kevyt lumisade ei meitä haittaa.

Seuraamista pätkistä palkkaillen. Ihan kiva asenne. Hitaassa tulee helposti sitä vempulointia, joten olen tehnyt aika paljon pitkää suoraa käännösten/askelsiirtymien jälkeen ja palkannut, kun on malttanut tasaantua. Käännöksiä vahvistettiin pysähdysten avulla.

Kaukoja jättöjen kautta, mutta vajaalla välimatkalla. Otin istumisiakin mukaan, ja teki muutaman tosi hyvän jopa. Toistojen myötä tosin huononi... Maahanmenot pääosin ok, yksi hätäinen tippuminen taisi tulla, eli ei se sieltä toki ole mihinkään kadonnut.

Luoksetuloa. Ensin yksi suora. Tuli aika suoraan, vaikka ei ollut merkkejä. Ehkä siihen väyläksi tallautunut polku auttoi...? Loppuasennot ok. Sitten kokonainen stopeilla, seisomiseen vartaloapu ja kaikista kehut. Ihan ok, seisomisen jälkeen tulee hitaampaa. Tätäkin pitäisi jossain vaiheessa treenata. Nyt tein yhden vauhtipalkkauksen. Vielä pari stoppia erikseen, teki vähän lyhyemmällä matkalla hyvän jopa ilman vartaloapua. Eteentuloja ja sivullesiirtymiä ihan läheltä ja maahanmenosta.

Idarin asentoja yksitellen. Samalla seuraamista, jossa kyllä paransi, kun pari kertaa huomautin, sekä asennoissa pysymistä. Heittelin lelua ja kiihdytin provoisoivasti takaa ohi, mutta ei mennyt hämyihin ;) Yhden istumisen (ei ekaa) seisoi, muuten hyvin.