Lauantaina 17.2. käytiin kisaamassa Syyn kanssa Janakkalassa. Niin laiskaksi/pihiksi/viherpiiperöksi sitä on tullut, että mietin pitkään, viitsiikö kahden startin takia ajaa melkein 100 kilsan päähän. Lopulta saatiin yhdistettyä samalle reissulle muuta ohjelmaa koko perheen kesken, joten aksakisat sai perusteltua ;)

Hyppärillä oli pari haastavahkolinjaista vauhtisuoraa, joissa piti korjailla koiran linjaa joko ehtimällä edelle tai leikkaamalla. Kepit sen sijaan olivat superhelposti heti kakkosesteenä ja laitoinkin radan tavoitteeksi niiden onnistumisen. No, ei onnistunut :p Pituudella leikkaus sen sijaan onnistui ja Syy lähti irtoamaan tosi kivasti. Niin kivasti, että luulin sen lukinneen jo putkenkin ja laiskottelin - > kielto :D Sillä toisella epäsuoralla yritin ehtimismetodia, mutta olin myöhässä ja Syy kääntyi putken väärään päähän. Loppusuoran se taas irtosi ihan kivasti.

Syyn hyppäri

3-4326.jpg
(Niina Kivirasi)

3-4327.jpg
(Niina Kivirasi)

3-4329.jpg
(Niina Kivirasi)

3-4337.jpg
(Niina Kivirasi)

Aksaradalla oli ihan sama aloitus, mutta ei onnistunut toisellakaan yrittämällä, aaargh. Nyt meni jo oikein sisään, mutta ei vaan taipunut siihen kakkoseen. Muuten tämä rata sujui ihan mukavasti, vain yksi rima tipahti. Keinullakin pysyi maltti mukana, vaikka toki myös helpotin omalla liikkeellä. Lopussa jäin vähän jumiin putkelle ja olin loppusuoralla paljon taaempana kuin piti. Syy piti kuitenkin fokuksen tosi hyvin eteen ja teki hyvän puomin!

3-4639.jpg
(Niina Kivirasi)

3-4640.jpg
(Niina Kivirasi)

3-4641.jpg
(Niina Kivirasi)

Syyn agirata