Lauantaina myös treenattiin. Maiju piti SM-joukkuelaisille treenit. Ei kyllä varsinaisesti ehditty Maijun vuorolle (eikä Maiju itse asiassa luvannut meitä edes kouluttaa :D ), mutta tehtiin siinä yhtäaikaa.

Ensin tein itsekseni vähän ruudun paikkaa. Ennakoi taas kovasti pysähdystä, joten tätä pitää nyt vahvistaa.

Paikallaolot tehtiin koko porukalla. Luu oli ainut evl-koira, joten vähän sovellettiin. Ei muistaakseni mitään ihmettä tässä.

Sitten piti tehdä liikkuroitu setti, mutta jämähdettiin kaukoihin. Ensin pätkä seuraamista ja sitten ne kaukot, joissa hop ei onnistunut millään m-s-i-s-sarjassa. Läheltä aina joo, mutta ei jätön kanssa täydestä matkasta. Jatkettiin lopulta itseksemme ilman liikkurointia, ja kun se alkoi sujua, mentiin tekemään Taon lähelle, joka myös treenasi kaukoja. Alkoi lopulta onnistua, mutta olipa nyt harvinaisen sitkeässä.

Myöhemmin tehtiin ohjattu ja tunnari. Ohjatussa Maiju heitti lelun, kun Luu lähti noutamaan. Vasen ok, oikealla häiriintyi ekalla, mutta toinen hyvä.

Tunnarissa riviä, oma alussa. Ekan kerran piti kutsua pois, sitten ok.

Eteenmenoja tehtiin erikseen. Mihin sattuu pallonheittimellä ja sitten ihan ruudun ympyrään takalelulle. Nää oli ihan kohtuullisia.

Treenien jälkeen käytiin Maijun ja Lean kanssa lyhyellä metsälenkillä. Syy meni ja pulahti uimaan :D Ei oikein vielä innostunut asiasta, vaan katseli loppuajan uimahetkeä vähän sivummalta ;)