Toissaviikko otettiinkin levon kannalta, kun koirat kävi tiistaina Elinalla käsittelyssä. Luu oli edelleen varsin jumissa (mutta antaa ihailtavan kiltisti runnoa) ja Syy oli vissiin saanut jonkun tällin, kun sillä oli kyljestä karvatkin pystyssä. Ei mitään ihmeellistä kuitenkaan.

Maanantaina treenailtiin vähän ennen mun koulutusvuoroa. Syy sai tehdä pätkiä radasta, jota samalla suunnittelin ja lisäksi niitä puomijuttujaan. Kepeillä tehtiin avo- ja umpikulmaa putken kautta. Nää sujuu jo aika kivasti, mutta radan yhteydessä sama oli vielä liikaa...

Sunnuntaina Luulla oli kahdet rally-treenit! Päivällä treenattiin piirm-joukkueen kanssa isolla kentällä. Muokattiin mestarin radasta avo-luokan versio vaihtamalla kylttejä. Tuli siis vähän pidempi rata. Luu pysyi ihan kivalla asenteella eikä kylteilläkään ollut isoja ongelmia. Ei tehty kuin rata kerran läpi ja muutama lyhyempi pätkä erikseen.

Illalla oli sitten rally-kurssin vika kerta. Tehtiin vaatimattomasti jotain mestariluokan rataa, jossa oli kaikkea mahdollista härpäkettä. Ihan ei kaikki jutut sujuneet ainakaan siinä radan osana. Putket sun muut myös selvästi herättivät Luussa ihan uusia tuntemuksia :D Ekaa kertaa kävi niin, ettei se lähtenyt pyörähdykseen ollenkaan, kun tuntui jäämän jumittamaan johonkin.