Tokot lähikentällä. Ollaan tokoiltu viimeksi sunnuntaina ja näin laiska tahti ei kyllä sovi Luulle. Se oli jotenkin löysä ja huolimaton. Eiköhän tästä taas tahtiin päästä.

Aloitettiin heti niillä kaukoilla ruudun merkillä. Paranee hitaasti, mutta epävarmasti. Nyt ei kääntynyt juurikaan ruutua kohti, mutta jumitti ärsyttävästi. Tästä sai lopulta jo palautetta (kun porkkana ei luonnollisesti auttanut), jolloin alkoi vähän parantaa.

Kerran sai mennä ruutuunkin (ilman nauhoja), hyvä paikka. Sen jälkeen vielä pelkkää merkillemenoa. Alkoi heti jäädä vähän vajaaksi, joten senkin kanssa piti vääntää.

Tunnaria rivinä. Jäin pitkästä aikaa itse kapuloiden lähelle vahtimaan. Oma ensin ekana, sitten vikana ja sitten jossain keskellä. Ekat hyviä, mutta kolmannessa ohitti oman ja käskin pois. Otin vielä oman sieltä rivistä ja voivottelin, kun Luu ei sitä löytänyt. Sen jälkeen oli taas ok. Ei napsinut ekaa!

Ohjattua, merkkiä ja palautuksia. Ja vähän oikean nostoa, joka on kovin ruma aina vaan... Pysäyttelin sitten, kun en nyt muutakaan keksi. Palautukset ok.

Luoksetuloa paloina. Lähinnä stoppia kisamaisella jätöllä. Olen yrittänyt muodostaa jotain kriteeriä edestä katsoen, mutta miltäköhän se sitten oikeasti näyttää. Ja ei siis tee ainakaan ykkösellä "hyvin", mutta yleensä parantaa jollain toistolla.