Tuittukaan ei enää yski!!! :) :) :) Eilen aamulla se köhäisi kerran (Luun kanssa painiessaan...), mutta sen jälkeen ei mitään.

Luulla oireettomuutta tulee täyteen ensimmäinen viikko ja sen kanssa on vähitellen pidennetty lenkkejä. Eilen ja tänään se pääsi hetkeksi metsään juoksemaan. Oli aika onnellinen bordercollie. Eilen tehtiin ihan vähän seuraamista lenkin yhteydessä, tänään poikettiin pikkutreeneihin Suolijärven parkkikselle.

Ensin seuraamista, pari pikkupätkää ja askelsiirtymiä. Luu oli alkuun vähän keskittymätön. Tiputti jopa kontaktin, kun meidän ohi käveli pari koiraa. Askelsiirtymissä jätti tekemättä perusasentoja. Hyvin se sitten skarppasi, kun neuvoteltiin asiasta.

Jääviä. Idarimaisesti ensin pelkkä ekan suoran istuminen, ok. Sitten ekalla suoralla "käsky" ja tokalla seisominen, ok. Ja vielä maa-"käsky"-istu, sekin ok. Ehkä vähän reagoi "käskyihin", mutta ei kuitenkaan tehnyt mitään. Sitten asentoja sekaisin hillumisesta, tai suorastaan riekkumisesta ;) Näissä oli ennen seisominen tosi vaikeaa, kun touhuissaan meni aina istumaan tai maahan. Nyt seisomiset oli tosi hyviä, mutta ei meinannut istua millään. Aika kauan saatiin hinkuttaa, mutta sitten alkoi toimia. Maahanmenoissa ei ole aikoihin ollut mitään ongelmaa, kop kop. Vaihtelu voisi toki virkistää.

Vielä luoksetulojuttuja. Pari stoppia autonkierrolla (no ei ollut muutakaan...). Ihan hyvät. Yksi stoppi hetsatulla jätöllä ja karkuunjuoksulla. Hieno liiraus siinäkin, toki oli kroppa-apuakin. Sitten vielä pari jättöä ja vauhtipalkkaa. Luoksetulotreenejä häiritsee kyllä tällä hetkellä resurssipula. Pitäisi saada apuohjaaja, joita olisi saatavilla tällä hetkellä lähinnä maanantaisin valkkutreeneissä, jossa ei kuitenkaan hallin pohjan takia voida stoppeja treenata... No, järjestelykysymys toki.