Maanantaina Nipsulla oli Elina-aika ja tiistaina sitten bortsuilla. Piti tietenkin varautua lepopäiviin käymällä sitä ennen treenaamassa.

Luu teki evl:n läpi. Luoksetulo pelkällä seisomisella, maton kanssa. Vapautuksessa haukahti, joten pääsin hyvin muistuttamaan korrektista käyttäytymisestä kisakehässä ;) Ruudussa vähän kuuntelua alkuun, ruutuun sai juosta läpi lelulle. Ohjatussa tuli ihan kunnon vääntöä merkistä, jonka sijaan Luu päätti mennä esim. luoksetulon matolle... Piti ihan monta kertaa käydä näyttämässä, että mikäs se merkki olikaan. Seuraamisesta annoin namipalkkaa. Se oli muutenkin taas vähän rennompaa. Kiertonoudossa eka kierto läpi, toinen kokonaisena, ok. Zetassa jotain variointia, ok. Kaukot aika perus, jossain vaihdossa yritti taas lintsata. Tunnari oikein hyvä, mitä nyt palautuksen loppu on aina vaan vähän hidas.

Syyn kanssa kisamaisuusjutut alkuun. Ensin kehäänmeno ja luoksetulo vauhtipalkalla. Sitten koko luoksetulo, seuruuta, hyppy ja palkka siirtymästä. Se on vaan niin ihana noissa väleissä <3

Sitten muita juttuja. Kosketusalustan kanssa päädyttiin kunnon konfliktiin, saa nähdä, tuleeko siitä enää mitään :p En saanut Syytä ymmärtämään, että halusin sen seisovan väh. yksi tassu alustan päällä. Vaihtoehdot olivat seisominen alustan vieressä tai armoton säätö ja hermojen menetys, jos annoin tarjota. Täytyy taas miettiä tämäkin erityisoppilaan kanssa jotenkin. Palautui kyllä nopeasti (siitäkin, että lähti vaan huutaen juoksemaan kenttää ympäri...) ja teki heti perään noudon käsikosketusta tosi kivasti. Kierrossa tuli taas haukkua perusasennosta, mutta saatiin siihenkin onnistuminen.

Loppuu vielä kymmenisen toistoa puomia, osumiset aika fifty-sixty, varmaan enemmän huonoja. Mutta niistäkin moni osui kontaktille, eli hulluja loikkia vain yksi tai kaksi.