4.6. kisattiin Nokialla I <3 90's -teemakisoissa. Luulla ei ollut enää edes teoreettisia mahkuja saada nollia kasaan, joten mentiin vaan nauttimaan kauniista säästä ja kivasta kisatunnelmasta.

Hyppäri tuntui aika hankalalta, en oikein löytänyt rytmiä edes tutustumisessa. Selvittiin kuitenkin yhdellä kiellolla (johtuen omasta huolimattomuudesta) ja muurinpalikalla.

Luu C

Ekalla agiradalla tapahtui sitten taas vähän enemmän ja Luu tuntui väsyneeltä ja keskittymättömältä. Ei oikein lukenut rataa ja jäi vaan pyörimään ja räkyttämään.

Luu B

Harkitsin vikan radan väliin jättämistä tuon kakkosradan viretilan takia, mutta mentiin vielä kokeilemaan. Ajattelin, että keskeytän sitten, jos menee mahdottomaksi, alkaa tippua rimoja tms. No, sille sitten löydettiinkin molemmat jostain hyvä keskittyminen ja rauha. Tehtiin joka kohta huolella ja siitähän seurasi nollarata! Tällä radalla ei tuloksilla juhlittu ja voitettiin vaatimattomasti yli kymmenellä sekunnilla :D Loppusuoralla alkoi oma jalka painaa siihen malliin, että ei voinut kuin kiitellä irtoavaa koiraa ;)

Luu A

thumbnail_WP_20170604_16_50_08_Pro.jpg

Palkinnoksi hienosta tsempistä Luu pääsi sitten vielä polskimaan :)

WP_20170604_17_14_12_Pro.jpg

Ennen kisoja ehdittiin tokoilla vähän Sirken ja Kurin sekä Katin ja Tarmon kanssa Multisillassa. Ei ollut kyllä ihan paras päivä oikein kenelläkään, mutta ehkä vähiten Syyllä. Lopulta sillä meni korvaan jotain (?) ja se häiritsi niin paljon, että ei saatu enää mitään tehtyä. Ekalla kierroksella oltiin ehditty jotain pikkujuttuja hinkuttaa, mutta siihen se sitten jäi.