Lauantaina treenattiin Katrin ja Maijun kanssa. Yhdistettiin ykkönen ja kakkonen isoksi kentäksi ja saatiin hyvät kisamaiset treenit.

Luu aloitti ekan kiekan suoralla luoksetulolla. Kivasti tuli sivulle.

Siitä kiertonoutoon, joka oli diagonaalisesti. Eka kierto läpi. Ihan hyvin.

Ohjattu myös vinoon. Hyvin bongasi kapulan.

Ruudussa ympyrästä yli ja sieltä kutsulla pysäytys ympyrään. Ekalla lähti kääntymään vinoon, joten tää piti uusia. Ruutuun meni aika kivasti.

Seuraamista liikkuroituna, mutta tein omiani. Taas saatiin ääniä aikaan, kun tein paljon nyherrystä ja varsinkin peruutuksia.

Ennen toista kierrosta ruutu siirrettiin ruudun verran oikealle. Sillä aloitettiin. Lähti ehkä vähän kaarella, mutta kiltisti kyllä katsoi ruudun ja osui sinne.

Kaukoja taas sarja läheltä. Ihan kiva asenne.

Tunnarissa lähti haistelemaan ensin tosi huonosti ja nenä ylhäällä. Kutsuin pois, kun oli sahannut kapulat läpi kunnolla työskentelemättä. Hyvin kyllä toimii korjaaminen tässä, koska uudella lähetyksellä meni aivan eri ilmeellä ja nuuskutti joka kapulan reunimmaisesta alkaen.

Viimeiseksi zeta. Maahanmenon taisin korjata.

Hyvät treenit, kiitos kavereille! :)

Syy ei päässyt tällä kertaa edes halliin, mutta sunnuntaina osat vaihtuivat. Kaveri kävi koiransa kanssa tutustumassa agilityjuttuihin ja Morriksen huilatessa Syy pääsi tekemään pikkupätkiä. Kun ensin pilkoin juttuja, niin saatiin aika kivoja suoriakin onnistumaan! Myös niin, että valssin/takaakierron jälkeen piti irrota.

Sunnuntaina ei muuta sitten treenattukaan. Oltiin oltu ahkerina aamulla fysiikkatreeneissä ja se veikin mehut aika tehokkaasti loppupäiväksi :p