Treenattiin tokoa! Viikon tauko tuntui ikuisuudelta. Mentiin lähikentälle ja tehtiin kaikkia pikkujuttuja.

Idarin asentoja yksitellen. Myös juoksusta ja hitaasta. Hitaassa tuli mokia istumisissa ja yhdessä seisomisessa, muuten varmasti.

Luoksetulon loppuosia eri etäisyyksillä. Ihan ok. Ei törmäillyt kertaakaan ja tuli hyvään paikkaan. Vauhti vaihteli jonkun verran.

Tunnaria. Kymmenen kapulaa riviin n. 10 sentin väleillä. Aloitti vasemmalta (jopa ehkä liikaa kaartaen, huoh...) ja näytti nuuskivan tarkasti alusta asti. Oma oli kolmanneksi viimeinen ja nappasi viereisen. Tätä kovasti surkuteltiin ja seuraavalla olikin tosi tarkkana! Yksi vielä niin, että oma oli tokana. Tosi hyvin!

Ruudun loppuosia ilman ruutua. Maalinkierrolla ja jätettynä. En saanut virhettä esiin, seurasi tosi nätisti joka kerta. Täytynee yrittää tehdä kisamaisemmin.

Ohjatun nostoja ja palautuksia. Palkkasin pari kertaa oikean ennen nostoa, sitten kehuin juuri ennen nostoa. Jopa aika siisti! Pari vasentakin. Sitten huomasin, että Luu ei osaa pitää kapulaa... Kiva, kun neljän vuoden treenaamisen jälkeen havaitsee tämmöisen perusongelman :D En tiedä, onko sen ote tosiaan ollut aina noin huono, mutta nyt kapula pyöri suussa ihan miten sattuu. Tämä selittäisi sen, miksi ohjatussa tulee lähes aina sanomista puremisesta tai otteen korjailusta. Joskus se puree oikeastikin, mutta joskus olen muka itsekin katsonut, että ei olisi purrut. Kapula kuitenkin heiluu suussa, kun ote on löysä.

Hinkattiin siis otetta... Ei tullut ihan valmista.