Valkkuryhmän tokot tänään Näyttämönpuistossa. Oli taas jalkapalloa ja liitokiekkoa.

Tehtiin paikallaolot ennen muita juttuja. Ensin makuu. Nyt ei korjannut leukaa, autoin sitten namilla. Kyttäsin taas piilosta, nyt pysyi ryhdissään. Jos pää maassa makaavaa taljaa voi mitenkään sanoa ryhdikkääksi ;) Nousu ihan hyvä.

Istumisessa vapautin Luu parikin kertaa piiloa kohti. Muut sai hyvää häiriötreeniä, ei kyllä hetkauttanut ketään :) Ekan vapautuksen jälkeen oli vähän skarpimpi, joten pääsin hyvin palkkaamaan vielä toisella.

Luun henkilökohtainen setti venähti aika pitkäksi, kun "sitten siinä tulikin kaikenlaista".

Ensin luoksetulojuttuja. Takapalkka stopista (Katilta). Kääntyi vähän vinoon. Stoppi ja vauhtipalkka siitä lähdöstä. Tässäkin taisi olla vielä vino (kun oli juuri saanut vahvistuksen vinoudelleen..). Sitten stoppi, maahanmeno ja vauhtipalkka loppuosasta. Tässä oli stopissa suora. En haluaisi ainakaan vielä nillittää tuosta vinoudesta, kun tuntuu korjaantuvan aika helpolla palkan suunnallakin. Jossain vaiheessa on varmaan pakko kyllä pistää sillekin kriteerit. Loppuun vielä yksi läpi eteen ja sivulle asti. Jäi edessä vähän kauas. Noita stopeista lähtöjä pitää kyllä palkkailla, lähtee vähän jarru pohjassa.

Luu oli tässä muuten ihan sika ja kävi omin luvin vaihtamassa multa saamansa lelun Katilla olevaan takapalkkaleluun. Hyvä, ettei mennyt Katilta sormet samalla.

Ohjattu piti tehdä kokonaisena ja palkatta. Oikea, nostossa pulloapu. Merkki aika kiva, vähän meinaa vaan levitä kauas. Nostossa vauhtia ja kaarratusta, mutta eri suuntaan pullosta... Eteen ei yrittänytkään suoristaa, ei ole noin huonosti tullut aikoihin! Tähän tuli ihan primitiivireaktiona moitteet :D Otettiin sitten uudestaan. Asettauduin lähetysmerkin taakse niin, että sain siitä ohjurin. Samalla Luu oli kaatanut pullon (joka oli nyt toisella puolella), mutta en tietty ehtinyt tehdä mitään. Että hyvä treeni oli. Merkkiavulla tuli sentään paremmin eteen. Hidashan se on... (vaikka ei ollutkaan Maria Brandelin mielestä.)

Sitten kaukojen alkua, joka on tosiaan ollut vaikeaa vauhtilikkeiden jälkeen. Ensin jumitti jotain, eikä mennyt maahan. Uudella aloituksella ok, vapautin leluun muutaman askeleen poistuttuani. Sitten koitettiin M-I-vaihtoa, mutta ei tehnyt kunnolla. Nousi kyllä ihan ok asentoon, mutta toispuoleisesti. Pompullakin jätti toisen etujalan edemmäksi.

Tunnaria. Joka taas hajosi täällä...! Toi väärän, joka ei ollut edes viereinen. Sitten toi oikean. Sitten taas väärän. Ja sitten läheltä vahdittuna oikean. Voi sanonko mikä.

Oltiin jo lopettamassa, mutta pitikin tehdä vielä ruutua. Siihen on sentään kiva lopettaa... yeah, right. Ruutu oli merkistä vasemmalle, eikä mennyt merkille kunnolla. Jäi juuri kymmenen senttiä merkin sivuun. Ajatukset liikaa ruudussa siis. Hetki piti sitäkin hinkuttaa, eikä kyllä ihan täysin luopunut ruudusta. Annoin kuitenkin mennä, kun meni ilman korjailuja merkin taakse asti. Ruutu oli vähän haastavasti vinossa, mutta sen Luu löysi ongelmitta ja meni hienosti ihan taakse. Siihen sentään oli kiva lopettaa :)

Päästin merkille välillä lennosta. Täytynee tarkkailla, että vaikuttaako se tuohon ajatusten jumiutumiseen. Vai oliko sattumaa. Luu ei ole pitkään aikaan tehnyt tuota merkkisikailua.

Virallinen osuus treeneistä loppui Luun vuoroon. Se sai huilata hetken ja Tuittukin treenasi kovasti. Seuraamista, pujottelua, tolpankiertoa (jossa on nykyään jo tosi hyvä!), kaukoja ja noutoa sekä ohjatulla että metallilla.

1014193_10151782663597948_291739589_n-no

Luu teki sitten vielä muutamat metallin palautuksen kierron kautta. Ei ole tauolla parantunut, mutta ei onneksi merkittävästi huonontunutkaan.

Luoksetulon loppuosaa vielä ihan läheltä sekä kierron ja maahanmenon kautta. Nurtsimaahanmenot on kyllä luokattoman huonoja, ehkä niillekin pitäis tehdä jotain...

Sekä ennen että jälkeen treenien käytiin metsälenkillä ja uimassa. Kyllä kelpasi!