Luun agitreenipäivä. Samu ei päässyt, joten sählättiin Saaran ja Lauran kanssa keskenämme. Ehdin siinä joutessani kehitellä radalla olleista esteistä jonkun pätkän, jota sitten tehtiin. Se oli semmoinen "rikkinäinen puhelin" Ilonan taannoisista valkkutreeneistä. Käytin nimittäin samaa rataa eilen kehareille ja siitä oli vielä jäänteet jäljellä :D Osittain sitten ihan sovellusta. Tuli aika vaikee - Luulle ainakin. Tämmönen suunnilleen:

2014_03_05-normal.jpg

3-7-pätkän suhteen luovutin. En vaan saanut Luuta kääntymään nelosella, jolloin jouduin korjaamaan linjaa vitoselle, jolloin olin myöhässä kutoselta. Vastakäännökseen ehdin jotenkin, jolloin piti tietty leikata putkella. Valssiin ei toivoakaan. Tein nelosta lopulta niin, että jäin hypyn eteen jarruttamaan, mutta Luu tuli kyllä aika sikana valssista läpi. Ja yhtään en tietty voinut ottaa ennakkoa, vaan mun piti jäädä siihen hypylle, jos halusin sen reagoivan yhtään.

Kepit löytyi hyvin, kun löysin sopivan puolivalssin määrän. Ensin vedin liikaa, mutta lähti aika pienellä hakemaan oikein.

Hypyllä 11 piti kääntää pakkovalssimaisesti rintamaa, putkijarrukaan ei muuten riittänyt saamaan Luuta oikealle puolen hyppyä. Kerran koitin persjättöä 12:lle, mutta tuli turhan kiire. Päällejuoksulla ja leikkauksella mentiin, mutta leikkauskin alkoi toimia. Noi kulmat varsinkin tyhjää kohti on olleet vaikeita.

15-19 oli sitten sarjassamme herran haltuun. Kun etäisyys kasvaa ja vauhti on kova, niin linjojen osuminen kohdilleen on tosi pienestä kiinni. Hypylle 15 oli pakko tehdä vastakäännös JA muistaa ottaa haltuun sen jälkeen, muuten oli putkessa. Putken 19 sijaan meni aalle, vaikka rytmitin hypylle. (Putki oli mini, joten ei tullut oikeasti aan "ohi".) Taas säädettiin puolivalssia ja kerran sain sisäkautta putkesta ohi... Sitten osui kultaiselle keskitielle. Keppien takana olevan putken Luu haki ihan käskyllä, liikkeellä viedäkseni olin siinä vaiheessa ihan liian kaukana :D Loppusuoralle pääsinkin sitten hyvin oikomaan.