Maanantaina tuttuun tapaan valkkutokot. Oltiin Härmälässä viiden hengen voimin. Päätettiin vaihteeksi treenata jakaantumatta.

Luu aloitti ja teki kaksi kierrosta. Periaatteessa kisamaista, mutta.

Tunnarissa rinki. Avasi suuta viereisen kohdalla, muuten ok. Oli muutenkin jotenkin vähän härössä mielentilassa... Haukahtikin liikkeiden välissä.

Kaukot. Tää piti ottaa muutamaan kertaan, kun ajatukset olivat pennuissaan tai jossain. Jätti jonkun asennon tekemättä ja teki vääriä. Lopulta asenne parani. Pieni tassunsiirto seiso-istussa.

Ohjattu. Merkillä istumaan ja parit kaukot. Hyvin oli. Vasen haettiin, siinä ei mitään ihmeellistä.

Luoksetuloa häiriöllä. Tätä tekivät Taitoa lukuunottamatta muutkin ja kaikille se oli ihan kamalan vaikeaa! :D Luu sulki häiriöiden lisäksi minunkin käskyni ulkopuolelle eikä pysähtynyt millään! Monta kertaa sain palauttaa ja aloin jo ihan tosissani suuttua. Sitten ok, stoppi tosin kehno. Loppuun namivauhtipalkka.

Toisessa setissä ruutua. Nyt onnistui maahanmeno matkalla ruutuun heti, hyvä. Sen jälkeen kokonaisena, paitsi häiriöitä ruudussa odotteluun. Huomaa, ettei olla näitä kamalasti tehty viime aikoina, Kati sai Luun lähtemään monta kertaa... Noloo :D Ja sitten ei tullut mun ekasta käskystä. Tääkin lopulta ok.

Idari lähes kisamaisesti, vaihtelua viiveisiin. I-S-M, ehkä. Asennot oikein.

Tein itsekseni vielä seuraamista. Jotenkin vähän löysää. Oli kyllä kuuma ja nurtsikin tietty hankalampi kävellä.

Paikallaolot lyhyinä. Istumisessa namit tassujen päällä, ok. Makuu ok myös.