Aapisen tasolta pitää taas lähteä, kun on vähän laiskemmin treenattu. Viimeksi olen mennyt Luun kanssa kisoissa viime viikon keskiviikkona. Nipsu on treenannut viime viikon maanantaina ja silloinkin vain pikkujuttuja. On hinkattu vaan tokoa Luun kanssa, mutta ei kyllä sitäkään viikonlopun jälkeen. Alkuviikosta ei olla treenattu mitään. Kolmeen päivään...! Eilen olin kyllä kisoissa töissä, joten sain edes katsella ;)

Tänään treenattiin sitten Nipsun kanssa viimeistelytreenit. Muuten sen pitäisikin olla kisakunnossa. Maanantaina oli fyssari ja eilen Anne trimmasi korvat :) Lajinomainen valmistautuminen on sitten heikommilla kantimilla, mutta haittaakse?

Tuurattiin Luuta Marken treeneissä. Räpellettiin ensin 26 esteen rata läpi jollain parilla kiellolla, ainakin yhdellä hyllyllä ja kahdella (!!!) rimantiputuksella. Voittajafiilis! :D Sitten tehtiin sama lyhyissä pätkissä. Ehkä en ala eritellä, missä kaikessa virheitä tuli, koska ehkä niitä ei nyt vaan kannata muistella. Jotenkin oli vaan tuntuma hukassa ja meno takkusi. Nipsukin tuntui jotenkin tahmealta ja hyytsäsi lopputreenistä. Ehkä taas yhtäkkiä alkanut helle verotti molempia osapuolia.

Huomenna on pakko pitää välipäivä, vaikka tekisi mieli käydä treenaamassa. Täytyy vaan toivoa, että se oikea fiilis löytyy sitten siellä lähtökarsinassa :) Me osataan se, mitä osataan!

Tsemppiä ja hyvää fiilistä kaikille!