Tuntia ennen valkkuryhmän treenejä Hervannassa satoi ja jyrisi, ja koska tarkoitus oli mennä Näyttämönpuistoon, peruttiin treenit. Sade ei haittaa, mutta ukkonen ja liukas nurmikko ovat vähän ikävämpiä. Puoli kuudelta alkoi sitten aurinko paistaa... No, eipä sitä iloa sitten kovin pitkään kestänyt.

Käytiin Luun kanssa sitten lähikentällä, josta pääsi nopeasti kotiin karkuun tarpeen vaatiessa. Heti sinne kävellessä kuului vielä jyrinää jostain kaukaa, mutta siihen se ukkonen onneksi jäi. Vikan liikkeen aikana alkoi sataa, joten ei kastuttukaan pahasti. Mulla mitään sadevaatteitakaan ollut, mutta kesäsateen kestää, kun siinä ei tarvitse olla kauaa :)

Kaukoja ekaksi. Kiva asenne ja ihan hyviä vaihtoja kisamatkasta. Teki maasta istumisen aika vinoon, sitä vähän hinkutettiin. Vähän hankalaa tosin kertoa koiralle, mitä pitäisi muuttaa... Palkan suunnalla yritin sitten vaan suoristaa. Se näyttää tekevän tasajalkapompunkin hieman toispuoleisesti, jolloin etutassut saattaa nousta vinoon linjaan. Joku targetti ehkä tähän, jos muodostuu ongelmaksi...?

Tunnaria hetsauslähetyksellä. Rivi. Ekalla nosti vasta tokalla kierroksella, kahdella muulla heti (tai maks. seuraavalta palaten). Vikan tein kisamaisesti ja loppuun asti.

Metallia. Kolme vauhdikasta toistoa nosto-maalinkierto-eteentulo-yhdistelmällä. Ihan kivasti teki, jospa se tästä lähtisi paranemaan. Yritän pitää metallitreeneissä nyt vireen aina mahdollisimman korkealla, katsotaan, mitä siitä seuraa.

Seuraamista. Käännöksiä eri temmoissa. Muuten ihan hyvin, ne juoksukäännökset vasuriin on vaan ikuinen murheenkryyni. Nyt jo selvittiin jotenkin, nättejä niistä tuskin saa. Hitaassa työsti jo tosi hyvin.

Idaria. Laitoin vähän lyhyemmät sivut. Palkkailin mukaanotoista, kulmista ja parista asennostakin. Kaikki asennot oikein! Mukaanotot tuntui tosi väljiltä. Koitin sitten semmoista, että käännyin heti oikealle. Ei kyllä oikein skarpannut, kääntyi mukaan vähän laiskasti. Hmph.

Lopuksi tehtiin ohjatussa pienen bordercollien kiusausta. Ensin molempien puolien nostot leluhäiriöillä, eli leluja heitelty kapuloiden ympärille ja sinne ja tänne. Vasemmalla kapulalla mietti hetken, muuten ei ongelmia. Sitten niin, että heitin vihreän vinkupallon Luun ollessa merkillä ja lähetin, kun pallo oli vielä liikkeessä. Tää oli haastava, mutta siitäkin lopulta selvittiin! Ei sikaillut pallolle tosin, mutta keskittyminen herpaantui ja sekoili muuten mm. menemällä kapulan sijaan hämymerkille.