Olin eilen töissä PPK:n järjestämässä BH-kokeessa. Kova helle ja ohjaajien jännitys veivät aikalailla terää koirien suorituksista, mutta pari koiraa teki kyllä hienosti olosuhteista huolimatta. Kiva nähdä, että kyllä homman saa toimimaan, kun koiralla vaan on palikat kohdallaan ja osaamisen eteen on tehty töitä :)

Koska talkoolaisia oli muutenkin riittävästi, skippasin kaupunkiosuuden ja otin Tuitun kanssa ihan pikaiset tottistelut kentällä. Lähinnä tarkoitus oli saada tehtyä eteenmenoa, joka sekin pitäisi saada jotenkin räävittyä, jos joskus pelastuskokeisiin päädytään. Vietiin siis ensin yhdessä palkkakippo kentän laidalle ja tehtiin sitten pätkä seuraamista, istuminen ja maahanmeno luoksetuloineen. Seuraaminen olisi voinut olla skarpimpaa, vaikka välillä Tuittu muisti kipon ja tsemppasi. Maahanmeno onnistui vasta kakkosyrityksellä (ekalla jäi istumaan), istuminen ja luoksetulo hyviä. Eteenmeno oli sitten varsin vauhdikas, kun Tuittu VIHDOIN sai luvan juosta kipolle :)

Illalla kotona löysin rikkinäisen metallinoutokapulamme ja korjasin sen jeesusteipillä. Hyvä tuli :D Naksuteltiin sitten vähän metallin nostoa ja sivulle tuomista. On se vaan vaikeeta.