Huomenna Luu saa pitää vapaan, mutta tänään vielä treenattiin. Pienet jalkapalloilijat olivat vallanneet meidän vakkarikentän, joten mentiin toiselle. Onneksi näitä riittää.

Ensin "kisamainen" setti. Eli kokonaisuuksia palkatta, mutta puutuin tiettyihin virheisiin.

Seuraaminen. Ihan kivalta tuntui. Pari nopeaa kontaktin tippumista ja ehkä yksi huono perusasento.

Idari, I-S-M. Ok, vasemmalle käännös huono, ei ehkä ollut skarpeimmillaan.

Luoksetulo suorana. Tuli lujaa ja pelkäsin, että törmää. Hidasti lopussa kuitenkin jopa turhan paljon ja ravasi vikat askeleet. Jotenkin oudosti. Sivulle jäi vähän eteen, korjasin.

Ohjattu, vasen, palautuksessa merkit. Tässäkin sivulletulon taisin korjat taaemmas, muuten ihan hyvä kokonaisuus.

Kaukoista I-S-M-aloitus, palkka maahanmenosta. Hyvin!

Palkkailujen jälkeen jonotunnaria. Pysäytyksellä ja ilman, kapula useimmiten ekana, mutta välillä muualla. Alkuun meinasi taas kaahottaa pysäytyksenkin jälkeen, mutta lopulta onnistui ilman pysäytystäkin. Vaan aika sitkeässä se on. Kerran ehti nostaa omankin, vaikka yritin ottaa pois kapuloilta, kun oli mennyt ohi. En taida ehtiä saada tätä valmiiksi, mutta tehdään nyt vielä vähän aikaa. Ei näistä haittaakaan liene, kunhan muistutellaan normitunnaria ja kokonaisuutta ennen kisaa...

Metallijuttuja. Ensin pitoa edessä istuen ja eteentuloa askeleen päästä. Ryhti romahtaa jo tuolla askeleen matkalla... Mutta paristi sain jopa Luun hännän heilumaan.

Nostoissa ahnehdin liikaa, kun ovat edistyneet hyvin ja tein heitellen ja lähettäen. Alkoi kaarrattaa ja pari kertaa yritti ylikiertää. Ihan kamalan näköiseksi meni taas touhu :( Ennakoi myös hulluna vauhtipalkkaa, eikä lopulta edes ottanut kapulaa suuhun asti. Tai sitten otti tosi huonolla otteella. Tehtiin sitten pitotreeniä erikseen. Pitää kyllä, mutta ei pystynyt esim. tekemään merkkiä kunnolla.

Sitten tulikin jo kiire vetämään agitreenejä. Koska metalli jäi kaivelemaan ja harmittamaan, jatkettiin harjoituksia treenien jälkeen. Nyt tehtiin nostoja niin, että jätin Luun kapulan eteen. Saatiin taas eri näköistä meininkiä, kapulakin alkoi pysyä suussa. Lisäsin treenin oman juoksuunlähdön ja sivusiirtymän. Ihan jees, mutta onhan tästä matkaa kisaliikkeeseen... En voi lopettaa hämmästelemästä tämän liikkeen ongelmia. Luu on metallin kanssa niin eri koira kuin missään tekemisessä muistaisin sen ikinä olleen. En vaan tajua sitä.