Pikaiset tokot koululla ennen kouluttamaan lähtemistä. Just ehdittiin tehdä kaikki suunniteltu, vaikka meinas tulla hoppu.

Ohjatulla aloitettiin. Taas meni sitten keskikapulalle... mutta jo siinä vaiheessa, kun piti mennä merkille...! Voi jessus! :D Juoksi siis ihan pokalla merkistä ohi kohti keskikapulaa, matkalla alkoi selvästi empiä ja ratkaisi homman menemällä pätevästi kapulan taakse seisomaan kuin merkille ikään. Korjautin merkille ja otettiin alusta uudestaan. Sitten ihan hyvin ja molemmat suunnat löytyivät empimättä. Vasemmalta palautuskin aika suora, oikealta ekalla vino, mutta tokalla muistutuskäskyllä parempi. Loppuun pari palkkausta pelkästä merkistä. Tuppasi nyt menemään aika taakse ja korjasi siitä lähemmäksi merkkiä.

Pätkä seuraamista. Alkuun askelsiirtymiä ja käännöksiä. Luu oli vielä aika fiiliksissä ohjatusta riekkumisesta, mutta ei se tietty kotona ääntele, vaikka olikin siihen provosoiva harjoitus. Vähän kaikkia tempoja ja aika paljon käännöksiä. Ihan ok, ei ainakaan tarvinnut sanoa mistään isommasta. Palkka vasta lopusta.

Tunnarin palautuksia läheltä. Sormet meinas mennä namien mukana, Luulla oli aika siistiä. Välillä annoin tiputtaa kapulan, välillä luovutus ja sivulle.

Kaukoja, tietty. Kisamatkalta pari vajaata sarjaa ja hömpötellen lähempää. Ihan kuin näissä jopa olisi havaittavissa hienoista edistymistä...? Ehkä vaan kuvittelen ;)

Luoksetulojuttuja. Pari stoppia kierrosta, yksi eteen+sivulle ihan läheltä ja kokonainen setti stopin vartaloavulla ja kehuilla. Kokonaisessa teki loppupätkän aika kivalla asenteella.

Muuten täällä onkin vaan lojuttu sisällä kasassa:Riittääköhän prinsessalle matto, lampaantalja, pörröinen viltti ja Bot-peitto?