On ollut vielä niin reissuväsymystä ja toisaalta niin paljon touhua, että blogi on jäänyt ihan levälleen. (Näkisitte mun kämpän!)

Viime tiistaina tokoiltiin pienesti Maijun kanssa Pirkkahallilla. Tein Luun kanssa samoja juttuja kuin leirillä.

Ruutu-merkki-ruutu-leikki ei kyllä oikein sujunut. Yritystä on, mutku ei se vaan oikein osaa... Noutojutut kahdella kapulalla sen sijaan menivät ihan hyvin. Kovin auliisti Luu ei sitä kapulaa vielä tyrkytä, vaan joudun houkuttelemaan sillä toisella. Tehtiin myös kontaktihäiriköintiä ja leikittiin vähän jäävillä.

Tuittu teki pätkän seuraamista ja hetken mielijohteesta (ohjaajan siis) myös kontaktihäiriötä. Mehän ei olla niitä jostain syystä tehty oikeastaan koskaan. Tuittu oli yllättävän hyvä! Se meni melkein kaikkiin Maijun yrityksiin ehkä kerran tai kaksi, mutta tajusi selvästi homman jujun. Lopulta se piti kontaktin, vaikka Maiju toi namia nenän eteen :)

En enää muista, tehtiinkö muuta, mutta ainakin väännettiin ruudun kanssa. Piti tehdä vaan helppo toisto niin, että kävin näyttämässä. No, kuinkas ollakaan, ruudun takana oli koirien vesikippo... Vaikka kippo otettiin pois, Tuittu huiteli ruudusta läpi, eikä totellut pysäytyskäskyä. Tästä ainakin huomaa hyvin, missä Tuitun fokus on ruudussa ollut. Se ei paljon kulmamerkeistä välitä. Nyt olen kyllä jo aika pitkään tehnyt ruutua tyhjänä. En vaan saa tuosta oikein tolkkua, että missä se vika lopulta on. Välillä se näyttää yrittävän ihan tosissaan, mutta ei vaan osu ruutuun, välillä mättää selkeästi motivaatio. Joskus se näyttää jopa vähän paineistuvan, mutta siitäkään ei koskaan voi olla ihan varma. Ihme otus.

Keskiviikkona tehtiin vaan lenkin jälkeen ihan pienesti namihommia.

Luu teki aika paljon kontaktia, nyt ilman suurempia häiriöitä, mutta pidempiä aikoja. Seuraamista kokeilin ilman namiapua. Jostain syystä se ei painanut päällään ihan niin voimakkaasti, mutta piti sitä edelleen turhan alhaalla. Tein pitkähköä suoraa pätkää ja palkkasin, kun Luu tarjosi vähän parempaa asentoa.

Sitten taidettiin tehdä jotain kaukoja. M-I-vaihdossa olen yrittänyt saada askeltamisen hypähtämiseksi. Välillä Luu tekeekin hyvin, mutta ei taida vielä tajuta, mitä haluaisin. I-S-I ja M-S-M -vaihtoja tehdään edelleen ihan namiavulla. Seisomisesta maahanmenoon olen liittänyt jo käskyä ja pystynyt pienesti vähentämään käsiapua.

Tuitun kanssa höntsäiltiin. Tein seuraamista, johon otin väliin jääviä, luoksetuloa yms. Tuittu oli ihan näppärästi kuulolla :) Oltaisko vähän kaukojakin tehty.

Torstaina jäin koulutusvuoron jälkeen Luun kanssa hetkeksi Tallille ilman kummempia suunnitelmia. Tai siis piti tehdä vain vinokeppejä, mutta hommailtiin jotain muutakin ihan pientä. Ainakin putki-hyppy -suoraa namikippopalkalla joko esteiden välissä tai hypyn jälkeen.

Vinokepit menivät hihnan kanssa jo aika hyvin. Päädyin sitten tekemään myös ilman hihnaa... Muutama toisto saatiin onnistumaan niin, että jäin itse (lelun kanssa) jälkeen ja Luu pujotteli itsenäisesti loppuun asti, mutta pääasiassa homma meni sekoiluksi.

Perjantaina oli Pekan treenit Nipsun kanssa. Teemana takaaleikkaukset ja persjätöt. Mun vahvinta alaa siis :D Tai no persjätöt sujuu kyllä - Tuitun kanssa...

Tehtiin muutama ihan simppeli harjoitus ja lopuksi pätkä, jossa piti tehdä sekä takaaleikkaus että persjättö. Kaikki sujuivat kyllä ihan yllättävän hyvin. Takaaleikkauksissa piti vain muistaa lähteä tarpeeksi aikaisin kääntämään. Ja persjätöissä olla vaan tarpeeksi ajoissa ;) Kokeiltiin persjätöissä tuota ajoitusta ja kerran Nipsu teki persjätön mulle... Vähän paremmalla etumatkalla ehdin sitten ihan hyvin.

Viimeisessä pätkässä toiseen suuntaan Nipsu ei sitten yllättäen irronnut millään yhdelle hypylle. Vasemmalle mennessä tämä oli mennyt ihan hyvin, mutta nyt iski joko treeniväsy tai toispuoleisuus. Mysteeriksi jäi, kumpi.

Treenien jälkeen Lea meni Nipsun kanssa pientä pätkää treenimielessä lauantain kisastarttia ajatellen. Hyvin sujui!

Luun kanssa hyödynnettiin minipöydän päälle laskettua aan alastuloa ja tehtiin aika paljon kontaktitreeniä. Paikka ja suunta alkavat olla aika hyvin hanskassa, Luu tarjoaa hienosti katsettakin eteenpäin, vaikka olen palkan kanssa takana. Ja pysyy aika hyvin kontaktilla taisteluleikissä. Alastulosuunnasta pysähtyminen onkin nyt päällimmäisenä treenin aiheena. Tehtiin muutama toisto myös puomin alastulolla.