Maanantaina tokoteltiin tuttuun malliin valkkutreeneissä. Ollaan kehitetty semmoinen idioottivarma systeemi treenivuorojen "arpomiseen" - se on nimittäin varma, että kukaan ei ikinä ymmärrä sitä. Tällä kertaa mentiin jopa ihan fyysisesti rinkiin numerojärjestyksessä, mutta silti piti vielä varmistella, että kuka nyt liikkuroi ja ketä. Yksi projekti tälle kaudelle onkin ottaa tuo systeemi haltuun. Tokoliikkeet ovat ihan piece of cake.

Luu oli kuitenkin tokavikana ja Hanna liikkuroi meidät.

Tehtiin ensin idaria. Järkkä s-i-m, annoin käskyt eri viiveillä. Istumisen käskytin heti kulman jälkeen ja ekalla jäi seisomaan. Uusittiin alusta, sitten ok.

Hyppynoudossa kokeiltiin semmoista, että Hanna seisoi kapulan vieressä. Näin saatiin kyllä kaarrotusta pois, mutta nosto on kovin vaivalloisen näköinen. Ei jarruta juuri yhtään kapulalle, jolloin joutuu tekemään kapula suussa kamalasti töitä, että saa itsensä käännettyä. Olisi paljon siistimpi, jos jarraisi vauhdin pois jo kapulalle mennessä. Mutta sanopa se tuolle :p Ohjatussa tein yhdessä vaiheessa aika paljon pysäytyksiä juuri ennen kapulaa, mutta eivät nekään missään vaiheessa nostoihin vaikuttaneet.

Tunnarissa rivi, oma kolmas vasemmalta. Oli muuten ok, mutta melkein nosti ekaa. Tehtiin sitten tiheämpi rivi, oma toinen oikealta. Nosti viereisen, hupsista sentään! Uudestaan sama, sitten parempi. Edelleen käy tosi lähellä ekaa, mutta toivon, että se jää taas itsellään pois. Seurasta aina siitä, kun oma on kuurina ekana.

Loppuun luoksetuloa. En saanut Luuta stoppaamaan millään kunnolla :( Turhauttavaa. Tein kierrollakin, mutta oli siinäkin jotenkin nihkeä.

Tein vielä itsekseni kaukoja, Luu selkä yleisöön (aita välissä). Muutama pieni kevennys, mutta paljon enemmän hyviä.

Paikallaoloista ensin makuu. Nyt meni taas normaalisti maahan. Muutenkin ok.

Istuminen muuten ok, mutta siirsi tassua, kun palasin. Otin jätön ja paluun uudestaan, lisäleluhäiriöllä.

Vielä ehdittiin vähän rallattaa ruutuun. Merkkiä ja pysäytyksiä eri kohtiin. Nyt stoppaili ihan hyvällä asenteella, vaikka pitkällehän se silti ehtii. Pysyi kuitenkin ruudussa sillä kertaa, kun päästin sinne asti.