Oltiin Luun kanssa reippaita ja käytiin vielä Agirotupäivän ja iltalenkin jälkeen tokottelemassa.

Ensin ruutua. Tein kutsuna, mutta Luu tuli silti banaanilla ja sivusta sisään. Sitten tein kutsuna niin, että olin selkä Luuta kohti ja heiluttelin lelua oikealla puolellani - sillä sain sen tulemaan suoraan. Sitten vähän lievensin apuja ja sen jälkeen jätettiin lelu ruutuun ja menin lähettämään aika läheltä. Nyt toimi :) Sille piti ilmeisesti vain vääntää vähän rautalangasta. Muiden liikkeiden ja riekkumisen jälkeen tehtiin vielä yksi lähetys niin, että vein lelun Luun odottaessa. Kaarsi inasen, mutta meni kuitenkin selkeästi keskeltä.

Seuraamisia tehtiin pääasiassa perusasennossa istuen ja yhdellä askeleella, jotta sain palkattua hyvästä asennosta. Kokeilin kerran pidempääkin pätkää, mutta eipä se ollut mihinkään muuttunut.

Sitten stoppeja namien kanssa. Tein sekä edellä peruuttaen, Luuta kutsuen että vierellä kävellen. Jälkimmäisetkin alkavat sujua jotenkuten. Vähän myös seisomassa pysymistä.

Omaa haetutin vain kerran, koska meni niin hyvin. Toi lujaa käteen asti. Aika helpolla ratkesi tiputteluongelma :) Tehtiin myös muutama tunnarin nosto ja eteentulo. Asenne oli nyt ihan hyvä, mutta roikotti kapulaa miten sattuu. Sisällä olen naksutellut aika paljon otetta, mutta jos Luu saa poimia kapulan itse, ei kyllä yhtään keskity otteeseen.

Sitten muutama eteentulo maalinkierroilla. Nyt olisi hyvä, jos olisi opettanut myös toiseen suuntaan kiertämisen. Luu kiertää aina vasemmalta, ja varsinkin isoa jalkkismaalia kiertäessä tulee kohti helposti vinossa. Eikä se osaa vielä kovin hyvin suoristaa itseään eteen. Toista kautta kun kierrättäisi välillä, niin ei ainakaan jäisi aina samaan suuntaan vinoon... Kerran törmäsi aika lujaa ja jäi ihan vinkkeliin. Sen korjasin, ja sen jälkeen tulikin tosi korrektisti ja suoraan.