Vauhtiteema se vaan jatkuu... Mutta Luun agilitytreeneissä sitä vauhtia jotenkin niin kuin on vähän niin kuin aina. Tajusin juuri, että meillä on mennyt jo useammat treenit putkeen ilman sitä epätoivoista päänseinäänhakkausfiilistä...! Tänäänkin meni ihan kivasti...!

Radalla oli 20 estettä, mutta tutustuinkin vaan 13 ensimmäiseen, eli keinulle asti. Pelkkiä hyppyjä ja putkia. Päästiin ensimmäisellä yrityksellä kahdeksan estettä, hui! :D (Tai oikeasti toisella, kun ekalla Luu ohitti ykköshypyn.) Sitä 9-10-kohtaa jouduttiinkin yrittämään useampi kerta. Piti viskileikata, mutta en vaan osannut rytmittää. Kohta oli jotenkin semmoinen, että siinä ajautui ihan väkisin väärään suuntaan ja liian pitkälle. Onnistui se sitten kertaalleen. Lopun hullusta juoksustakin (suora putki, hyppy, putki, hyppy) selvittiin hengissä. Luu meni esteille, eikä yrittänytkään hyökätä kiirehtivän ohjaajan kimppuun. Rimat olivat 30-55 cm ja kaikki pysyi! Tai kerran tippui yksi, kun olin laittanut palkan hypyn taakse sitä viskileikkausta treenatessa.

Toisella nopealla kierroksella tehtiin vielä loppu keinulta, eli takaakierto-hyppy, pituus takaaleikaten, rengas, suora putki ja hyppy eteen. Pituuden takaaleikkaus onnistui tosi hyvin, ei tarvinnut juuri edes varmistella. Kääntyi siitä vaan sen verran tiukasti, että tuli renkaan kehikon läpi. Rengas on vielä sen verran epävarma, että sitä pitää vähän varmistella linjaamalla. Tämä pätkä mentiin isojen koirien esteillä, oisko hypytkin olleet peräti 60 cm. Vikasta meni kerran ali, kun olin laittanut pallon eteen. Miksipä ei olisi mennyt, kun sen se vaan näki putkesta tullessaan...

Välissä tehtiin muutamat kepit, sitä avokulmaa aina vaan. Ihan kuin se jopa vähän edistyisi. Nyt koitettiin jo jyrkempiäkin kulmia, joissa tuli vielä mokia.