Tokoiltiin lähikentällä.

Kaukoja heti alkuun. Piti kyllä tehdä tunnari, mutta sekoilin. Yksi sarja kisamaisesti. Istu-seisossa jätti ensin toisen tassun taakse ja seiso-istussa taisi siirtää vasenta takatassua. Muuten hyvin ja pysyi kyllä paikallaan. Jotain vaihtoja sitten erikseen.

Seuraamista jokunen pätkä kaikilla temmoilla. Ihan hyvältä tuntui.

Idarin asentoja haasteilla, mm. heti kulman jälkeen, mukaanoton sijaan seisomasta maahan, juoksusta ym. Juoksussa istui yhden seisomisen, muuten oli pätevä. Luun inkkarinimi voisi tällä hetkellä olla Istuva Koira...

Luoksetulon osia maalinkierrolla. Ensin läpi ja eteen. Ärsyttävästi jää mun makuun vähän liian kauas. Sitä hinkutettiin. Sitten maahan, nami ja takapalkka sekä maahan ja kutsu vauhtipalkalla. Samoin stoppi ja takapalkka sekä stoppi ja vauhtipalkka. Loppuun lisää eteentuloa, kun jäi ärsyttämään. Tein läheltä, kierrolla ja jätettynä ja lopulta jo siirsin Luun niskasta lähemmäs, kun hannaroi vaan. Tuli se sitten vähän paremmin lopulta.

Ruutua, jossa veivattiin lähinnä alun kanssa. Oli jähmeä ja tein mm. seuraamista ja jääviä lähetyspaikan ja merkin välillä. Istui sitten seisomista jäävissä, joten piti hinkuttaa sitä. Vähän harhauduttiin, mutta minkäs teet... Pääsi lopulta merkille ja ruutuunkin. Ruutuun kaksi kertaa, molemmilla ruudun sisällä! Ekalla jäi jopa varmaan puoli metriä tilaa taakse.

Ruudussa oli myös häiriöitä. Olin rakentanut ruudun tuoreiden kalkkiviivojen lähelle niin, että ne reunustivat sitä edestä ja toiselta sivulta n. metrin etäisyydellä. Ja yhdellä lähetyksellä merkin edestä käveli juuri joku setä. Jouduin odottamaan hetken, että ehti pois merkin edestä, mutta lähetin sitten niin, että Luun mennessä ruutuun setä käveli siinä vieressä samaan suuntaan :) Ei haitannut, Luuta ainakaan. Ei se setäkään tainnut pelästyä.

Eikä me sitten enää jaksettu sitä tunnaria, joka ois pitänyt tehdä ekana.